Aynı Mmt Gibi Halim..
-
Ya konular çok farklı ama dejavu tabiki herkese olur. yani insanların %90 ı na oluyomuş. ama benimki farklı bişey. mesela hanginiz dejavudan önce ben böyle böyle bi sahne görmüştüm diyosunuz ? ben söyliyim hiçbiriniz. çünkü dejavuda sadece o an öyle bişeyi hissediyosunuz. ama bendeki olay şuydu rüya görüyorum kendikendime düşünüyorum yorum yapıyorum falan ve sonrasında o olay oluyo. dejavuyla uzaktan yakından alakası yok. yani olayı yaşadıktan sona aa ben bunu görmüştüm deil. görmüştüm ve sonrasında oldu.
-
hajım valla banada oluyo.Gördüğüm yüzler tipler filan sanki kırk yıllık arkadaşım :S
reenkarnasyon geçirmiş olmayalım sakına :D:D
-
arada banada oluyor lan :| bazen o anı yaşamış gibi oluyorum :|
-
sizinki bişi deil ben geçmişi görebilen adam tanıyorum
-
banada çok oluyo ama kimse inanmıyo kedir o kedi diyen oluyo kahinsin diyen oluyo
-
Not edin.Saçma falan demeyin kalktığınızda not edin.
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------banada çok oluyo ama kimse inanmıyo kedir o kedi diyen oluyo kahinsin diyen oluyo
-----------------------------o zmn sana öle dienler hiç bişi bilmio :S
-
Filmlerden edindiğim deneyimlere göre,böyle adamların başına hep boktan şeyler gelir hoca.Sonun hayır olsun...
-
ben de sürekli önceden rüya görüyorum. bi kaç rüyam gerçekleştiği için artık sabah kalkar kalkmaz not almaya başladım. ama genellikle ufak farklılıklarla olacak şeyleri görüyorum. mesela babamla ilgili ortaya bi durum çıkacaksa onun en yakın arkadaşını görüyorum onun yerinde ya da 2 tane dayım var birisiyle ilgili bi olayı rüyamda diğerinin başına gelmiş gibi görüyorum. ama sonuçta artık rüyaları biraz yorumlayıp olacak şeyleri az çok tahmin edebiliyorum. şu an gerçekleşmesini beklediğim 8-10 rüyam var.
Toplam Hit: 2287 Toplam Mesaj: 20