Ayrılık!
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
peace bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
kız alevi gercekten muslumansa bır problem yok ama aleviliği saptıranlar
yok namaz farz degıl oruc farz degıl boy abdesti şart degıl boy abdestı almıyorum ben dıyorsa zaten müslüman olmuyor.
bu aile olaylarını anlamıyorum sankı aynı meshepte olunca aynı dınde olunca hersey cok guzel olacak dın kısı ıle tanrısı olur.
kız ve erkegın aılelerı sevısmeyecek nıye bu kadar onemlı anlamam bunlar gerı kalmıslıktan kaynaklanıyor baska bırseyden degıl
-----------------------------yok hocam tam tersine biliyo herşeyi nerden geldiğini.bilmiyorum ama ya babasına gerçekten bağlı ve karşısına alsın istemiyorum.o yüzden ayrılmayı seçtim.konuşsam babasyla bi son kez şansımı denesem mi?
-----------------------------Konuşsan bir sey olmaz dayananagın varsa kacır kızı yada ayrılma madem ciddisin ne diye mal gibi bu konuda fedakarlık yapıyoprsun aıle ıle arası bozulmasın dıye kızdan vazgeçiyorsun.Belki kız senin bu konulardaki dusuncenı ve ne yapacagını ogrenmek ıstıyor .Şimdi yok benım kız arkadasım darklı filan deme bence kadınlar neredeyse aynı şekilde düşünürler çok farklılıkları olmaz
-----------------------------yok hocam farklı demem merak etme aştım artık onları:) hocam gerçekten babasına çok düşkün diye yapıyorum bunu ve anlattıklarına dayanarak pek fazla inanmıyorum babasının bu fikrinden vazgeçeceğine.