Ayrılıklarda Neden El Sallanır
-
yuhh ne ara düşündün bunu abi ya ? :S:S:S:S:S
-
Ya bu bir tür dans gib bi şeydir :) karsı taraf senın dıkkatını cekmek ıcın ellerını sallar sende ona cevap olarak elını sallarsın sadece ısaret meselesı buyutcek bı sey yok tarıhcesıde yok ne takıyonuz boyle seylerı :|
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bu bir tür dans gib bi şeydir :) karsı taraf senın dıkkatını cekmek ıcın ellerını sallar sende ona cevap olarak elını sallarsın sadece ısaret meselesı buyutcek bı sey yok tarıhcesıde yok ne takıyonuz boyle seylerı :|
-----------------------------bi ara radarlar takmıştım:|
-
Ben de ağzımızla cık cık haptığımız sesi hep merak etmişimdir, sanki sadece Türkler kullanıyormuş gibi geliyor bana nedense :D
-
başka bişey sallarsak ayıp olur hocam ondan.
-
pessimist bunu yazdı:
başka bişey sallarsak ayıp olur hocam ondan.
-----------------------------bizde ayıp olurda
yabancılarda sorun olcağın ısanmam onlar nei başka yerlerini sallamıorlar
mesela bacakalrını?
-
TokaLaŞma : Bu Son Dokunuşum Sana. O NasırLı eLLerimin PürüzLüLüğüyLe Teninin En KıLsız BöLümüne Son Dokunuşum. sıcakLıgın eLLerimde Bir aLev Yaratmakta Gidişin Gibi Cehennemi Andırmakta. :D
eL SaLLama : Bak İşte bu eLdi Biraz Önce Seni Hisseden,HissetmekLe Bir Ömür Boyu Avunacak BeLkide Son Organım. Beş Parmagım,Bir Avuç İçim Dokundu Sana. onLArı Bir Ömür Koynumda SakLayacagım :S:S:S:S
Ne Diyeyim Herkes Bi SmiLe La Geçiştirmiş. Bende Biraz Ormantizm Katam Dedim (h) :)
-
SpoofU bunu yazdı:
Ben de ağzımızla cık cık haptığımız sesi hep merak etmişimdir, sanki sadece Türkler kullanıyormuş gibi geliyor bana nedense :D
yav hakkaten bak biz çık der kafamızı yukarı kaldırırızya burda öyle yapıyon adam mal gibi bakıyor .sen ne yapıyorsun yok demek böyle degil yok de kafanı saga sola salla dedi .
ne enteresan bir durum.
-
düzgun adam yok valaa o nerden gedlı aklılna be abıcım garıp graıp sorular :D tbt ye garıp sorular uzmanı lasım bıtane :P