folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayşe Suçlu, Çünkü Türk Olarak Doğdu !

Ayşe Suçlu, Çünkü Türk Olarak Doğdu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cali_KuSu
    Cali_KuSu's avatar
    Dişi

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

konuyu açan arkadaş paylaşımın içim teşekkürler...

Şimdi askerden izine geldim.

En çok ben  bilirim Türk ü sevmeyenleri...

Türkler adaletin sembölüdür.
    Dünya adaleti sevmiyor, ben bunu anladım. Türklere yapılan soykırım adalete vurulan en büyük darbedir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

Simdi beni aranizda ermeni, kurt, su bu ilan edecekleriniz vardir tahminim ama yinede icimdekileri soylemek istiyorum.

dunyada sadece ayse degil irki yuzunden bu tur acilari ceken, Dunyada irkcilik oldukca bu tur olaylar olacaktir, butun bunlar sadece turk irkina karsi yapilmiyor, aralarinda anlasamayan bircok irk var. Ve her irk kendini adaletli ve en imtiyazli olarak gorur, normaldir bu.  Bu olay olmustur ancak cok daha beterlerini baska irklara karsi yapildigini okudum. Ayni hikayeleri ermenilerde birbirlerine anlatiyorlar, yunanlilarin forum sitelerinde bu hikayelerden gecilmiyor. Ortada donen bir oyun var ve bu tur hikayelerin bu oyunlari korukledigini dusunuyorum, acikcasi konunun hic acilmamis olmasini dilerdim.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cali_KuSu
    Cali_KuSu's avatar
    Dişi

st_anger_turk bunu yazdı:

Simdi beni aranizda ermeni, kurt, su bu ilan edecekleriniz vardir tahminim ama yinede icimdekileri soylemek istiyorum.

dunyada sadece ayse degil irki yuzunden bu tur acilari ceken, Dunyada irkcilik oldukca bu tur olaylar olacaktir, butun bunlar sadece turk irkina karsi yapilmiyor, aralarinda anlasamayan bircok irk var. Ve her irk kendini adaletli ve en imtiyazli olarak gorur, normaldir bu.  Bu olay olmustur ancak cok daha beterlerini baska irklara karsi yapildigini okudum. Ayni hikayeleri ermenilerde birbirlerine anlatiyorlar, yunanlilarin forum sitelerinde bu hikayelerden gecilmiyor. Ortada donen bir oyun var ve bu tur hikayelerin bu oyunlari korukledigini dusunuyorum, acikcasi konunun hic acilmamis olmasini dilerdim.

kaç tane ırk sırf özgür bıraktı diye işkenceye, soykırıma uğradı, kaç tane ırk adalet verdiği için acı çekti. kaç tane ırk sırf himayesi altındakileri sevdi diye düşman topladı...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

özet geçsin biriniz

Break Dance Bboy MaxeL
Toplam Hit: 3034 Toplam Mesaj: 15