Ayvalik / Sarimsakli Hk.
-
Bir hafta sonra yaz tatilini bitirmek icin coluk cocugu alip gidicem. Ancak basinda yazilan cizilene gore bu aralar Sarimsakli denizinde Kucukkoy belediyesince bazi calismalar yapiliyor ve denizde lagim ve foseptik atiklari gibi sorunlar varmis.
O bolgede yasayan, yakinlarda giden, konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?
Coluk cocugu hasta edip gelmeyelim tatil yapicaz derken...
-
Ayvalık çok güzeldir hocam, suyu her daim soğuktur. Bu aralar çalışmadan dolayı durumu nedir bilmem ama o tarafa gidersen cunda adası filan var koyları süperdir ve sakindir. Ayvalık'a gidersen sıkılmazsın denize girecek çok alternatifi var.
-
Evet hocam Sarımsaklı plajında bölge bölge çalışmalar yapıyorlar, ben gittiğimde çalışmaların yanında değil başka bir taraftan girdim sorun olacağını sanmıyorum.
Olursa bile cunda'ya geç orada gir denize Patricia'ya git manastıra kadar falan yüz. Deniz hiç sıkıntı olmaz kafan rahat olsun. -
Karşılaştığım karavancının dediğine göre son bir haftadır su kesintisi falan oluyormuş.
-
http://odatv.com/ayvalikta-koku-kavgasi-1908151200.html
konunun üstüne denk gelmesi hoş oldu bi oku istersen :)
-
geçen ay iş için ordaydım sahilde duş alıcak - soyunma kabini yok ve evet çalışmalar mevcut. ayrıca suyu sürekli soğuk ve dalgalı tercihini kuşadasından yana kullan derim
-
hocam bizim yazlk var o tarafta sıkıntı yaşamazsın. bölgeden bölgeye çalışmalar var evet ama denize gircek bir sürü yer var. bu arada sarımsaklının denizi biraz soğuktur çocukları üşütme. Gerçi bu aylarda su sıcak oluyor. Badavut plajı var oraya gidersin sarımsaklıda aytaş hotelin olduğu yer var oraya gidersin denize güzeldir. arabaylaa gidecek isen bir gün atla dikiliye git. Kayra beach var kişi başı 10 tl idi çok güzel bir yer. internetten bak. Bademli köyünde pissa koyu filan var frame beach var oralarda mutlaka git denizi maldivler gibidir
-
Teşekkürler fikirler için. Karar verdim gidiyorum.
-
Yil 2000, Ayvalik'in denizine lagimi dökerlerdi.
Yil olmus 2015 hala dogayi kirletiyo şeyini şey yaptiklarim
-
Aile için Adrasan otellerini tavsiye ederim.
-
daha birkaç gün oldu ayvalık'tan döneli. cunda adasında tanışıp sohbet ettiğimiz bir dondurmacı bana böyle bir çalışmadan bahsetti, rezalet durumdaymış