Ayvalik / Sarimsakli Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bir hafta sonra yaz tatilini bitirmek icin coluk cocugu alip gidicem. Ancak basinda yazilan cizilene gore bu aralar Sarimsakli denizinde Kucukkoy belediyesince bazi calismalar yapiliyor ve denizde lagim ve foseptik atiklari gibi sorunlar varmis.

O bolgede yasayan, yakinlarda giden, konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba? 

Coluk cocugu hasta edip gelmeyelim tatil yapicaz derken...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Ayvalık çok güzeldir hocam, suyu her daim soğuktur. Bu aralar çalışmadan dolayı durumu nedir bilmem ama o tarafa gidersen cunda adası filan var koyları süperdir ve sakindir. Ayvalık'a gidersen sıkılmazsın denize girecek çok alternatifi var.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Evet hocam Sarımsaklı plajında bölge bölge çalışmalar yapıyorlar, ben gittiğimde çalışmaların yanında değil başka bir taraftan girdim sorun olacağını sanmıyorum.

Olursa bile cunda'ya geç orada gir denize Patricia'ya git manastıra kadar falan yüz. Deniz hiç sıkıntı olmaz kafan rahat olsun.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaO
    SaO's avatar
    Erkek

Karşılaştığım karavancının dediğine göre son bir haftadır su kesintisi falan oluyormuş.

/\/\___æ~~~~~
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

http://odatv.com/ayvalikta-koku-kavgasi-1908151200.html

konunun üstüne denk gelmesi hoş oldu bi oku istersen :)

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

geçen ay iş için ordaydım sahilde duş alıcak - soyunma kabini yok ve evet çalışmalar mevcut. ayrıca suyu sürekli soğuk ve dalgalı tercihini kuşadasından yana kullan derim

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam bizim yazlk var o tarafta sıkıntı yaşamazsın. bölgeden bölgeye çalışmalar var evet ama denize gircek bir sürü yer var. bu arada sarımsaklının denizi biraz soğuktur çocukları üşütme. Gerçi bu aylarda su sıcak oluyor. Badavut plajı var oraya gidersin sarımsaklıda aytaş hotelin olduğu yer var oraya gidersin denize güzeldir. arabaylaa gidecek isen bir gün atla dikiliye git. Kayra beach var kişi başı 10 tl idi çok güzel bir yer. internetten bak. Bademli köyünde pissa koyu filan var frame beach var oralarda mutlaka git denizi maldivler gibidir 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Teşekkürler fikirler için. Karar verdim gidiyorum.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Yil 2000, Ayvalik'in denizine lagimi dökerlerdi.

Yil olmus 2015 hala dogayi kirletiyo şeyini şey yaptiklarim

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Aile için Adrasan otellerini tavsiye ederim. 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

daha birkaç gün oldu ayvalık'tan döneli. cunda adasında tanışıp sohbet ettiğimiz bir dondurmacı bana böyle bir çalışmadan bahsetti, rezalet durumdaymış

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 1761 Toplam Mesaj: 12
sarimsakli