Ayvayı Yedik - 10 Milyon Kişi Vergi Kaçakçısı Durumuna Düştü
-
parayla hiç bi uygulama almadım bu zamana kadar, ordan yırttırk yırtmasınada, bu herifler yarın bigün yırtanlarada vergi koyarlar ne la bu :D
-
VBDream bunu yazdı
Ananın amı, 1 birim kârın %30 u apple'a, %18'i devlete, developer'a kalan %52! YÜZDE 52 AMK!
öyle değil, 1 doları verdikten sonra bi de %18 artı olarak veriyorsun (:
-
Noneyim bunu yazdıVBDream bunu yazdı
Ananın amı, 1 birim kârın %30 u apple'a, %18'i devlete, developer'a kalan %52! YÜZDE 52 AMK!
Software piyasasında ufak fiyat değişikliği olmaz. 100 birim para, 30u applea, 100+%18=118, 118-eski fiyat(100)=18, 18 = fiyat farkı, kullanıcıya major update olmadan yansıtamayacağın fark.
100-(30+18)=52 ,
=%52
-
bu ne saçma bir iş, o zaman aldığım ekmeğim kdvsinide vergi dairesine ödeyelim? ücreti markete yansıtırsın, vergide store sağlayıcısından alırsın.
-
neyse ki hep korsan indirdim =P
-
RotKerim bunu yazdı
bu ne saçma bir iş, o zaman aldığım ekmeğim kdvsinide vergi dairesine ödeyelim? ücreti markete yansıtırsın, vergide store sağlayıcısından alırsın.
onlar verigiyi storelere yansıtamadıkları için vergiyi senden almak istiyorlar.e tabi store fima sahibi vergisiz halini satmak isteyecek cunku daha düşük fiyat.türkiyeyi sallamadıkları için masayada oturmuyorlar
yakında bu devlet storelere erişimi kapatır vergi ödenmiyor diye..demedi demeyin. -
appla türkiyeye bayi kuruyor. yakında vergiyi oradan alırlar
-
bu uygulamalar çok yanlış bence, mükellef olmayan kişilerden vergiyi kaynakta kesmeleri lazım, otursunlar app storela googleplayle anlaşsınlar vergiyi satın alma anında kessinler, bu şirket olmayan adsense kullanıcılarının başını da ağrıtır, halbuki sorumlu google olmasına rağmen...
-
VBDream bunu yazdıNoneyim bunu yazdıVBDream bunu yazdı
Software piyasasında ufak fiyat değişikliği olmaz. 100 birim para, 30u applea, 100+%18=118, 118-eski fiyat(100)=18, 18 = fiyat farkı, kullanıcıya major update olmadan yansıtamayacağın fark.
100-(30+18)=52 ,
=%52
yanlış hesap hocam.
OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) = 14.99 $
KDV = 2.69 $
Toplam = 17.68 bizim cebimizden çıkacak olan ücret. Geliştiricinin ve google ın (yada samsung un yada amazonun yada apple ın market gelir payı değişmez)
Grafiksel olarak
iken
olması gibi.Gereken de bu zaten.
PanxeR tarafından 04/Eki/12 21:30 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıVBDream bunu yazdıNoneyim bunu yazdıVBDream bunu yazdı
100-(30+18)=52 ,
=%52
yanlış hesap hocam.
OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) = 14.99 $
KDV = 2.69 $
Toplam = 17.68 bizim cebimizden çıkacak olan ücret. Geliştiricinin ve google ın (yada samsung un yada amazonun yada apple ın market gelir payı değişmez)
Grafiksel olarak
iken
olması gibi.
dostum farkettiysen benim hesabımda küçük fiyat değişikliği olmadığı için fiyat farkını bana dahil ettim yani senin hesabında 14,99 dan düştüm, hesabımda hata yok. Satış stratejisinden dolayı hesaplama yöntemlerimiz farklı.
Diyebilirsin akışına bırakta müşteriler 2 lira değişse ya arıyorlar meşgul ediyor ya da almamaya yeltenenler bile oluyor.