Ayyildiz Atakan Canli Yayinda
-
banneduser bunu yazdı
mehmet ishak telli
ne kullanıyor bu adam yav :W
-
ooooffffffffffffffffffff
-
http://www.youtube.com/watch?v=II149R5Ersk
4:40 enymuz dedi yaw :D:D:D:D
mclaren tarafından 22/Haz/13 02:42 tarihinde düzenlenmiştir -
NigraSilva bunu yazdı
Biri anümus der diğeri lameri yazıldığı gibi okur. Red Hack'i de seven bir insan değilim lakin iki tarafın da konuşmasını ele alırsak arada büyük bir kültür ve bilgi farkı olduğu ortada. Adam arkasında siyonistler var, parka aniden pankartla indiler, facebook kötüdür demekten başka bir bok demedi. Hay güzel kardeşim bunları kahvede oturan okey buddyleri ile takılan her emekli amca konuşuyor zaten, sen kimsin ki canlı yayına çıkıp saçmalayabiliyorsun amk. O değil yine siyonizm taşını oynadılar ya la. aslikdgasd
kim oluyor, yandaş oluyor.
böylece yeterli bilgi seviyesine sahip olmadan canlı yayına çıkabiliyor.
-
Adam sadece redhacke bok atıyor. Redhackin konuşmacısının 10 da biri konuşamıyor tabi.
Tamam redhacki hacklemis vs olabilirsin de sunucu yada hedef kitle hayatında hack sitesine girmişmi ki? Ne anlation hacı sen? Bu adamın konuşmasını reklamların arasında vermeleri lazımmış haberlerde değil
-

-
walla 20 binden fazla sunucuya girdim bunlar kadar reklam yapmadım Bir siktirsin gitsinler a.k REDHACK halkın yanında göt kıllarının değil siyonistlermiş kimin kime savaş açtıgı belli değil
-
LizardKing bunu yazdı

Niye la bu alltaki ezik çocuk codlayamazmı roota sızamazmı ne günahı var onun her konuda alıntı yapılıyor bu eleman :)
-
videonun devamında mehmet isak telli var dayanamadım izledim siz öyle yapmayın:)) adam bir grubun sözcüsü olarak çıkıyo ama kendini dahi ifade edemiyo şunu açıklayacam bunu göstercem dedi adam hiç bir sey demeden bitirdiler o kitapları nasıl yazmış hayretler içerisindeyim
-
programın sonuna doğru hacker okan hesabı el öptürme hareketi yapacak diye bekledim ama yapmadı :F