Ayyildiz Tim İş Başında.
-
Bugün alsancakta gezerken herkes öpüşüyordu yoksa ?????
NOT:Şaka maka mada faka beyler harbiden varya millet bir yiyişiyor hele 1 çift vardı ağır ağır yaklaşıp bir giriştiler bizde mal gibi izliyoruz :D
-
Bu arızanın nedeni mechul gibi duruyor. ATM sistemlerine kadar çöktü ise, bu işte bir iş var arkadaş. Olan yine müşterilere oldu :P Bari ayın 15'ine kadar düzeltseler :P
-
Citizen bunu yazdı
Bence 1.000 Ayyıldızlı heykır 10.000 Redheykli heykiri teke tekte alır.
lamer war X Ayyıldız vs. redkek dediğin gibi bence de Ayyıldız alır gibime geliyor en azından yaratıcı redkek gibi devletin 12345 li şifrelerini yayınlamıyor uyduruyor :D
-
:(
-
şaka maka işbank mefta hiç böyle olmazdı
şimdi bi işlem yapmaya kalksam yapamıcam
sikerim böyle bankayı
güya atatürkün bankası
önleminizi alsanıza kardeşim amk... -
Türkiye İş Bankası Türkiye'de Cumhuriyet döneminde kurulan ilk ulusal bankadır. Türkiye'nin en büyük özel sermayeli bankası olan İş Bankası Atatürk'ün direktifleriyle İzmir Birinci İktisat Kongresi'nde alınan kararlar doğrultusunda Büyük Taarruz'un yıldönümü olan 26 Ağustos 1924 tarihinde kurulmuştur.
İş Bankası'nın ilk sermayesi 1.000.000 TL'dir. Banka Mustafa Kemal'in direktifleriyle kurulmuştur. İlk genel müdürü Celâl Bayar olmuştur. Mustafa Kemal, iki şube ve 37 personel ile hizmete başlayan bankadaki hisselerinin yönetimini ölümünden önce Cumhuriyet Halk Partisi'ne bağışlamıştır. Hisselerden elde edilecek kârı da Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'na bırakmıştır.
Eee Bu Ay parcalarının redhack ten ne farkı var?
-
BarisYigit bunu yazdı
https://twitter.com/AyyildizOrg/status/344836747710038017
saatte dakikada hatta saniyede bilmem kaç basamaklı paraların döndüğü bi bankada backup sistemi ?
ko'ya rollback mi atıyosunuz siz amk
ashdasdğua0-ığ*spjo2hı35u0ığ*rp ş:D:D:D:D:D:D:D:D:
amakkasjdaisdkma işmasnlşdkpasş :D amk yaa :D
ulan takla attım okurken bastım kahkahayı :D:D:DD:
/ canımsın lan! :D:D:D
-
rtük'ü de anonymous hacklemiş diyorlar
-
napsın yalakalara devletten teşekkür lazım belge felan almaları lazım :)
Allahın çöpçüleri.
-
RTÜK'e olan saldırıların nedenini tahmin edebiliyorum. Ulusal TV, Taksim direnişinin ilk gününden beri meydandan canlı yayın yapıyor. Başka kanallar penguen belgeseli yaparken onlar olayları TV'den verince "çocukların ruh sağlığını kötü şekilde etki edecek yayın yapmak" gerekçesi ile 10.000 TL ceza kesmiş :P
Yorumu size bırakıyorum.
RaNGeR tarafından 12/Haz/13 19:33 tarihinde düzenlenmiştir