folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ayyıldızteam Mehterlerle Çin Devlet Sitesini Hacklemiş

Ayyıldızteam Mehterlerle Çin Devlet Sitesini Hacklemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    erdemcakmak bunu yazdı
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Hacker Okan'dan esinlenmişlerdir

şu saçma sapan yorumlarınızı redhack denen terörist piçlerinin konularında da yazın allah aşkına

redhack açığı olan siteyi degil, hacklemek istedigi siteyi hackleyen bir olusum oldugundan :) ya sev ya terk et.

hahah :D redhack'i de bilmesek kandıracaklar yahu iyi bişekilde hackliyor tamam da uşakçılık yapmasına da destek veren salaklarda var demek ki..

sende bu yazıma ya söv ya terk et..  çıkış kapısı logout.asp ;) hadi babayn ruhuna.. sanki redhackle yatıp kalkıyosun arkadaş bilip bilmeden uyduran ne insan varmış yahu..

beni tahrik etmeye mi çalısıyorsun @zone? salak da ne demek?

bi olusumu tanımak için onlarla yatıp kalkman gerektigini sanıyorsan sen de bugune kadar boşa harcanmışsın. Senin demenle tbt yi terk edecek degilim.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Türkçülük, milliyetçilik diye dolanan adamların YaSevYaTerket demesi hasta ediyor.

Açında bakın bi ya sev ya terket lafı nerede kullanmılmış kim kullanmış ?

Neyse siz bulamazsınız onuda : 

"Entweder liebt, oder verlasse!"

Hitlerin sevdiği sloganlardan biri olan ya sev ya terk et, nazi almanyasında bol bol kullanılmıştı.

Madem çok milliyetçisiniz, Türkçüsünüz ; kendi tarihinizden sözler bulun yada kendiniz söz yaratın. Türkçülük Türkçülük deyip, gidip nazi almanyasından slogana raklamak ???

Bu kesinlikle ne yaptığını bilmemektir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Türkçülük, milliyetçilik diye dolanan adamların YaSevYaTerket demesi hasta ediyor.

Hitlerin sevdiği sloganlardan biri olan ya sev ya terk et, nazi almanyasında bol bol kullanılmıştı.

Madem çok milliyetçisiniz, Türkçüsünüz ; kendi tarihinizden sözler bulun yada kendiniz söz yaratın. Türkçülük Türkçülük deyip, gidip nazi almanyasından slogana raklamak ???

dostum girdiğin boyut bambaşka bir tartışma konusu bence konudan çok uzak. tamam fikrini yazmışsın teşekkür ederim bende bilmiyordum bunu öğrendim.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber_Ottoman
    Cyber_Ottoman's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

üffff kapak olmus resmen :)))

Not: Almanya da irkcilik yasaktir ve yapanlar hapis cezasina carptirilir.

bir fabrikada calisan isciye patronlardan biri "Arbeit macht frei"; "calismak özgürlestirir" dedigi icin hem isinden oldu hem de firmalari agir para cezalari ödemek zorunda kaldi.

Naziler Polonyanin Auschwitz kentindeki en buyuk ve unutulmaz toplama kamplarinin tabelalarina bunu yazmislardir
    "Arbeit macht frei"

Bunu bilen fabrika iscisi patronunun kendisine irkcilik yaptigini iddia etti ve harbidende herifleri mahfetti :D

Simdi ise Almanlar sunu diyorlar "Rassismus macht kaputt" :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

redhekin amına koyim. yavşak terörist bozmaları.

onların yağtığı her işte bi hile seziyorum. onlarıda destekcilerinin de .mına koyim (pkk sempatizanı piçlerin)

aytnin ben bi zararı olduğunu görmedim duymadım. savunmuyorum da. varsa millete zararı onları da sevmme elbet.

ama redhekin amına koyim yavşak teroristler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    catlax bunu yazdı

Redhack bir orospu çoçuğu topluluğudur, pkk yandaşı, sempatizanıdır.

hack, hack dir diye bir kavram redhack için geçerli değildir.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Redhack lamerleri terörist ilan edildi ama Ayyildiz kadar ülkenin kötü anılmasına sebebep olmadı  redhack adamlar kendi ülkelerinin içine sıçtılar cezasınıda biz veririz ama ayyildiz Tüm dünyaya Türkleri  barbar faşist gösterdi Türkiyeyi Türk bayrağının saçma sapan bakkal manav sitelerine koyarak amaç ne yani

mal harbi mal bu ayt denene lamerler devletler arası sanki düşmanlık  vs var çin sitesine index atıyorlar hemde devlet sitesine  mehter marşı filan ne oluyor lan

ülkenin adını kötüye çıkarıyor başka bir şey değil bizim buradaki sözde milliyetçilerinde göğsü kabarıyor vaay çin devlet sitesinde  Türk bayrağı dalgalandı :) çini vergiye bağladı sanki mal  :)   o derece seviniyor salaklar

bunları ben 12-13 yaşında bile yapmıyordum :) o zamanlar bile deface furyası olduğu zamanlar bir amaç için örneğin pkk sitesine filan index attığım olmuştu

bunlar kendilerini büyük hack takımı belliyorlarya  bir arar mitçi geçindiler yapmadıkları şebeklik kalmadı milletin duygularının sömürmek için

bu tarz şeyleri bakıyorumda geri kalmış ülkeler yapıyor  ya ararplar ya biz diğerleri böyle saçma sapan amaçsızca şeyler yapmıyorlar zoneyi açında bakın :)

zevk için yaptım dese eyvallah ama milli duyguları kullanmaları mallık

ha bu arada ayt yi yere göğe sığdıramayanlar eski müridlere bir sorsunlar zamanında tahribatın herkesin paylaşım yaptığı public ftp si vardı mallar oraya index.html koyup içine hacked by ayyildiz yazacak kadar mallar sanıyorlarki o ftp sitesi sitenin dosyalarının bulunduğu ftp :):)  siz düşünün lamerliği artık.

SeRDaR tarafından 09/Kas/12 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Redhack lamerleri terörist ilan edildi ama Ayyildiz kadar ülkenin kötü anılmasına sebebep olmadı  redhack adamlar kendi ülkelerinin içine sıçtılar cezasınıda biz veririz ama ayyildiz Tüm dünyaya Türkleri  barbar faşist gösterdi Türkiyeyi Türk bayrağının saçma sapan bakkal manav sitelerine koyarak amaç ne yani

mal harbi mal bu ayt denene lamerler devletler arası sanki düşmanlık  vs var çin sitesine index atıyorlar hemde devlet sitesine  mehter marşı filan ne oluyor lan

ülkenin adını kötüye çıkarıyor başka bir şey değil bizim buradaki sözde milliyetçilerinde göğsü kabarıyor vaay çin devlet sitesinde  Türk bayrağı dalgalandı :) çini vergiye bağladı sanki mal  :)   o derece seviniyor salaklar

bunları ben 12-13 yaşında bile yapmıyordum :) o zamanlar bile deface furyası olduğu zamanlar bir amaç için örneğin pkk sitesine filan index attığım olmuştu

bunlar kendilerini büyük hack takımı belliyorlarya  bir arar mitçi geçindiler yapmadıkları şebeklik kalmadı milletin duygularının sömürmek için

bu tarz şeyleri bakıyorumda geri kalmış ülkeler yapıyor  ya ararplar ya biz diğerleri böyle saçma sapan amaçsızca şeyler yapmıyorlar zoneyi açında bakın :)

zevk için yaptım dese eyvallah ama milli duyguları kullanmaları mallık

ha bu arada ayt yi yere göğe sığdıramayanlar eski müridlere bir sorsunlar zamanında tahribatın herkesin paylaşım yaptığı public ftp si vardı mallar oraya index.html koyup içine hacked by ayyildiz yazacak kadar mallar sanıyorlarki o ftp sitesi sitenin dosyalarının bulunduğu ftp :):)  siz düşünün lamerliği artık.

"herkesin paylaşım yaptığı public ftp si vardı mallar oraya index.html koyup içine hacked by ayyildiz yazacak kadar mallar sanıyorlarki o ftp sitesi sitenin dosyalarının bulunduğu ftp" Çok iyiydi  :D:D

ayt bir ara bardak, çatal, bıçak, kitap, kalem falan satıyordu iyi para kaldırmışlardır :D. Gündeme gelmeyi çok iyi biliyorlar, habercilerinde tam aradığı abartı kabiliyeti mevcut hepsinde. Tavlada puanlarımı çaldılar bende hacker oldum diyenide var hürriyete manşet olmuştu bir ara.  

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Çin seddini mi yıkacaklarmış? Amele Yıkım Timi

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı

Neyle dalga geçtiğimi anladığından da emin değilim, Hacker Okan efsanesi cinresmisitesi.blogcu.com'dan söz etmiştim.

blogerdan cinresmisites adında klasör açıp onu da mı hackledi yaa bu adam :D

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 6298 Toplam Mesaj: 42