Az Bir Miktarda Olsa Ekstra Gelir Saglayabileceginiz Bir Site.
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------
Peki paypal hesabımı kredikartı değilde Bankamatik kartımdan aça bilirmiyim ?
-----------------------------maalesef, banka kartı olmuyor.
ama şöyle olabilir, birisinden rica et, kartıyla onaylayıversin, sonra banka kartını ekler oraya çekersin paranı
-
Mükemmel bişeymiş.Ya hacılar bişe soracam bu pay pal ile.Benim kredi kartım yok,bana biri paypaldan para atsa benim hesaba gelir dimi yani ben kredi kartı alıp sonradan o parayı çekebilirim dimi ? Yeni konu açmıyım dedim bi cvplayın biliosanız
-
darq bunu yazdı:
Mükemmel bişeymiş.Ya hacılar bişe soracam bu pay pal ile.Benim kredi kartım yok,bana biri paypaldan para atsa benim hesaba gelir dimi yani ben kredi kartı alıp sonradan o parayı çekebilirim dimi ? Yeni konu açmıyım dedim bi cvplayın biliosanız
-----------------------------selamlar,
paypaldan para çekmek için kredi kartına ihtiyaç yok, kredi kartı harcamalar için. normal banka hesabını ekleyebilir, oraya alabilirsin parayı.
not: sanırım ufak bir masrafı vardı..
-
yazdığımız girdiyle ilgilenen birisi olduğunda tarafımıza e-mail gönderiliyor di mi vandeta?
-
cankirca bunu yazdı:
yazdığımız girdiyle ilgilenen birisi olduğunda tarafımıza e-mail gönderiliyor di mi vandeta?
-----------------------------evet,siparis verildiginde yada soru soruldugunda kayit olurken kullandiginiz email adresine email gonderiliyor.
-
cankirca bunu yazdı:
darq bunu yazdı:
-----------------------------selamlar,
paypaldan para çekmek için kredi kartına ihtiyaç yok, kredi kartı harcamalar için. normal banka hesabını ekleyebilir, oraya alabilirsin parayı.
not: sanırım ufak bir masrafı vardı..
-----------------------------eyw hocam sagol
-
güzel siteymiş saol
-
Çok iyiymiş bu.
-
Yeni konu açmayayım dedim. Bu fiverr'da olan müritler kimler la