Az Kalsın Eşşekler Cennetini Boyluyordum!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

keske ölseydin :P

bi metalciden daha kurtulurduk xP  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

ne çok adam annesinin terliğini giyyomuş a.k bende alcam bitane anne terliği :D giyerim memelekete gidincede hediye ederim anneme sana alsım diye

geçmiş olsun triumph başka zaman inşalllah :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    sendemi annenin terliklerini giyiyon hala:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    gecmiş olsun, allah korumus.. verilmiş sadakan varmış.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

upss :)

Yaşadığın atraksiyon bi ömre bedel. Sonrası ise daha güzel.

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorkuT
    KorkuT's avatar
    Erkek

çok geçmişler olsun atak davranmasaymışın gidiyormuşsun resmen :D benim başıma daha acayip bir şey gelmişti ama baya tırsmıştım :D

amcamın oğluyla bmc megastar a  mazot doldurmaya gittik mazotu doldurduk sonra y ola çıktık 300 m  sonra dönecektik döndük asfaltta olduğumuz için arabaların geçmesini bekliyoruz arabalar geçtiler sonra amca oğlu gaza bastı gittik biraz sonra araba dondu kaldı gitmiyor olduğu yerde durdu ben hemen sağ tarafa bakıyorum arabalar kornaya basarak geliyor durdular az ileride biri çıktı noldu kardeşim arabaya diye sordu amca oğlu da bilmiyorum   öyle durdu dedi adam dedi mazot varmı yeni doldurduk dedi sonra amca oğlunun aklına geldi aldı vites i 1 taktı çalıştırdı öyle öyle karşı yola geçip park ettik durduk biraz sonra arabayı aldı çalıştırdı bir daha bir şey olmadı süper gidiyordu :D  adamlar Allah tan adam şov yapıyordur biz yaklaşınca gider diye düşünmemişler :D bu arada olayların geçtiği yer tam olarak İzmir Aydın asfaltı / Torbalı ilçesi / Ertuğrul mahallesine girerken :D 

Toplam Hit: 2053 Toplam Mesaj: 17