Az Kalsın Eşşekler Cennetini Boyluyordum!!!
-
keske ölseydin :P
bi metalciden daha kurtulurduk xP
-
ne çok adam annesinin terliğini giyyomuş a.k bende alcam bitane anne terliği :D giyerim memelekete gidincede hediye ederim anneme sana alsım diye
geçmiş olsun triumph başka zaman inşalllah :D
-
sendemi annenin terliklerini giyiyon hala:)
-
gecmiş olsun, allah korumus.. verilmiş sadakan varmış.
-
upss :)
Yaşadığın atraksiyon bi ömre bedel. Sonrası ise daha güzel.
-
çok geçmişler olsun atak davranmasaymışın gidiyormuşsun resmen :D benim başıma daha acayip bir şey gelmişti ama baya tırsmıştım :D
amcamın oğluyla bmc megastar a mazot doldurmaya gittik mazotu doldurduk sonra y ola çıktık 300 m sonra dönecektik döndük asfaltta olduğumuz için arabaların geçmesini bekliyoruz arabalar geçtiler sonra amca oğlu gaza bastı gittik biraz sonra araba dondu kaldı gitmiyor olduğu yerde durdu ben hemen sağ tarafa bakıyorum arabalar kornaya basarak geliyor durdular az ileride biri çıktı noldu kardeşim arabaya diye sordu amca oğlu da bilmiyorum öyle durdu dedi adam dedi mazot varmı yeni doldurduk dedi sonra amca oğlunun aklına geldi aldı vites i 1 taktı çalıştırdı öyle öyle karşı yola geçip park ettik durduk biraz sonra arabayı aldı çalıştırdı bir daha bir şey olmadı süper gidiyordu :D adamlar Allah tan adam şov yapıyordur biz yaklaşınca gider diye düşünmemişler :D bu arada olayların geçtiği yer tam olarak İzmir Aydın asfaltı / Torbalı ilçesi / Ertuğrul mahallesine girerken :D