Az Kalsın Zehirleniyodum!!!
-
abi burdaki tariflerini verirken lütfen sadece teorik bilgileri vermeyin. eğer siz de yaptıysanız vidyoya fialn çekin. çünkü biraz önce burdaki tarifler doğrultusunda nitroselüloz yapmaya çalıştım ve az kalsın zehirleniyordum. Neden mi? ilk olarak sülfirik v nitrik asit karışınca zehirli ve yakıcı bir gaz meydana çıkıyor beyaz renkli. Hadi onu geçtim çünkü çok yoğun olmuyor o duman. ancak bu karışıma pamuğu atıp ta emmesini bekleyince o zaman film kopuyo. kıpkırmızı ve yoğun bir duman çıkmaya başlıyor. hadi diyelim maske taktık ve koruyucu bişeyler giydik üstümüze. içine attığımız pamuk asit çözeltisinde tamamen eriyerek yok oluyor. hem de çok büyük miktardaki pamuk bile. dolayısı ile onu çözeltiden çıkarıp yıkamanız filan mümkün de değil. yani benim fikrim burdaki birçok tarif zaten kolpa da nitroceluloz evde üretmeye çok uygun bir malzeme değil. ya da ben yanlış yaptım ama sanmıyorum. tarifleri atnen uyguladım.
-
hoca kim sana yap dedi :|
-
hangi konuda gördün onu :) o tarifi veren kimmiş merak ettim :P
-
Geçmiş olsun, hala yaşıyor olman sevindirici :)
-
warya hiç gülceğim yoktu hea:D
-
Yaşadığına şükret =)
geçmış olsun..
-
bomba yapmak her yiğidin harcı değil genç...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------evet abiye katılıorum
birde reaksiyonda 1 gr bile fazlak atsan öldürücü olabilir
atıorum 10 gr x maddesi 5 gr y maddesi
x maddesinde 5 gr alınıyor ayn ışekidle y maddesinden 2 gr alınıyor tepkimeye sokuyor
sonuçta yararlı bişi çıkıor diyelim
faka tsen
8 gr x alıp
5 gr y
alırsan da kötü biş iortaya çıkıor
böle düşün :)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
doğru ben aseton peroksit yaptım halan de yapıyorum arasıra bişey olmadı verilen tarifi de hemen yapma ilk internetten yabancı sitelerden araştır ben a.p çok araştırmıştım resim video yapılışı falan direk lak diye yapma yapıp ölürsende kimseyide suçlama -
zuahah geçmis olsun :D
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=13728
"Sonra bunu cam bi kaba koyup(borcam) beyaz dumanlar çıkmaya başlayana kadar
düşük ateşte ısıtın.Bu işlemi dışarıda yapın çünkü buharlaşan asit hem size
hemde mutfaktaki eşyalara zarar verebilir."
önce bi tarifi adam gibi oku ondan sonra bok atmaya kalk. Asit buharının zehirli ve yakıcı olduğunu bilmiyosan, patlayıcı yapmaya da hiç kalkışma bile. çocuk oyuncağı değil bu, yemek yapmaya benzemez.
Toplam Hit: 4471 Toplam Mesaj: 17