Azdırıcı Parfüm.
-
Arkadaşlar aranızda bu ürünü kullanan varmı? Sizce bu söylenilen şeylere yada bu ürüne güvenebilirmiyim.
Bayan Azdırıcı uyarıcı Parfüm) Yada sizin şiddetle tavsiye edeceğiniz b,r ürün varmı ?
Adres :
http://www.reyonist.com/yes-feromon-bayan-azdirici-parfum.html
-
Bayan müritlerin olduğundan sansürlüyorum. Kısaca okul tarafından 4 gün 4 gece lik gezide şahsım ve 5 arkadaş ile para biriktirip 150 lira verip POTİON adlı bir ürünü aldık netten getirrtik. 3 kızda otobüs yolculuğu boyunca çok olumlu etkileri oldu. Varış noktasındaki konaklama aşamasında harika etki gösterdi. Umulmadık hal ve hareketlere sokabiliyor.
Süt ile içirdim. İçirmek zahmetli çünkü kıza gidipde hade süt ve benzeri bir ürün içelim demek zor oluyor. etkisini 20 25 dk da göstermişti :D
ürünü 2 bayan suje üzerinde denedim. :D
bu arada parfümü ilk sendne duydum. ah la lise bambaşka oluyor :D
Damla kullanman daha iyi olur deri yoluyla sisteme karışma damladan daha yavaş olur.
Tabi varsayım bunlar.
-
of rüyaya bak. ocean's thirteen izlemişiz
-
warsa tbt'de kozmetikle ilgili merak ettkleriniz cevaplayabilirim böyle bir parfüm yokk saçmalamışlar sadece parana yazık 20 liralık parfüme 50 lira yazmışlar
-
r10 alışveriş bölümünde biri satıyordu 15 sayfa falan konusulmustu diye hatırlıyorum alanlar çıkmıştı, o konuyu bulabilirsen faydası olur diye düşünüyorum
-
bırak ya yalan hacı..ben blackpoint kullanıyorum kızların yanından geçince dönüp bakıolar :D
-
yazdıklarım siliniyomu banamı öyle geliyo
@Mod: kufurlu mesajlar silinmistir gerekli merciye sikayet yapilmistir merak etmeyin! -
aynen hocam silindi yazdıklarımız ama o küfreden arkadaş banlanmassa
caps aldım destek e mail atıcam gerekeni yapsınlar
hiç sevmediğim şeydir anaya bacıya küfür etmek
-
dealextream'den söylemiştim ben bir tane.. bayanlardan çok erkekler çok güzel kokuyorsun diyorlar.Sıkmaya korkar oldum...
-
böle bir parfüm yada damla vs olsa ülkede tecavüz vakaları yarı yarıya düşer
şahsen inanmıyorum böle şeylere olsa olsa kafa yapan maddelerdir
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------
aynen hocam silindi yazdıklarımız ama o küfreden arkadaş banlanmassa
caps aldım destek e mail atıcam gerekeni yapsınlar
hiç sevmediğim şeydir anaya bacıya küfür etmek
-----------------------------haklısın tabiki banlanması lazım öyle lafmı olur