Azerbayca"Da Universite Okumak ?
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------benim de son çağrem azerbaycan teknik üni...
bakalım kısmet =)
-----------------------------Şimdiden allah sabır versin..allah kurtarsın..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------gidenlerin yorumlarına bakıyorum da alayı gelme diyor :) psikolojin berbat olur falan diyorlar.
öğrenmem gereken çoğu şeyi öğrendim.sosyal hayat 0mış.rüşvet kol geziyormuş.devamsızlık diye bir şey olamazmış.
en çokta kardeşlerimiz dediğimiz insanların bize ayaklı dolar olarak baktıklarını duyunca üzüldüm..hepsi "tek millet iki devlet" diyip ve Allah kitap üzerine yeminler edip bizleri kazıklıyormuş vs... kısacası güvenilecek adam bulmak zor diyorlar.(ben yine de bu kişileri kardeşlerimiz arasından çıkan bi iki şerefsiz olduğunu düşünüyorum.her millette çürükler vardır...)
okul harcı hariç 400 dolara geçinirsin diyorlar.ulaşım neredeyse bedavaymış.telefon bedava, su faturanı da ev sahibi ödüyormuş.su sıkıntısı varmış.yağmur yağdığında her taraf göl oluyormuş.........
peki bunlar dışında hiç mi avantajı yok hocam oranın?
mesela hatun olur.Türkiye'ye göre çok çok ucuz bir mal-sosyal aktivite olur.Yani ne bliim yaşamayı kolaylaştıracak herhangi bir etken yok mu?
-
XpertVision bunu yazdı:
bulgaristan'da oku hacı bira sudan ucuzmuş ciddi ( arkadaş söledi:S ) artı karı-kız felan ama artık bulgaristan milliyetçi kaynıo gerçi :S
-----------------------------hay Allahım ya :D hacı ben cıddı cıddı okumayı dusunuyorum :D
-
attackatak bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------gidenlerin yorumlarına bakıyorum da alayı gelme diyor :) psikolojin berbat olur falan diyorlar.
öğrenmem gereken çoğu şeyi öğrendim.sosyal hayat 0mış.rüşvet kol geziyormuş.devamsızlık diye bir şey olamazmış.
en çokta kardeşlerimiz dediğimiz insanların bize ayaklı dolar olarak baktıklarını duyunca üzüldüm..hepsi "tek millet iki devlet" diyip ve Allah kitap üzerine yeminler edip bizleri kazıklıyormuş vs... kısacası güvenilecek adam bulmak zor diyorlar.(ben yine de bu kişileri kardeşlerimiz arasından çıkan bi iki şerefsiz olduğunu düşünüyorum.her millette çürükler vardır...)
okul harcı hariç 400 dolara geçinirsin diyorlar.ulaşım neredeyse bedavaymış.telefon bedava, su faturanı da ev sahibi ödüyormuş.su sıkıntısı varmış.yağmur yağdığında her taraf göl oluyormuş.........
peki bunlar dışında hiç mi avantajı yok hocam oranın?
mesela hatun olur.Türkiye'ye göre çok çok ucuz bir mal-sosyal aktivite olur.Yani ne bliim yaşamayı kolaylaştıracak herhangi bir etken yok mu?
-----------------------------Burda olanları yazmaya kalksam forum kaldırmaz :D
Hepsi doğru bi sınava girersin hoca 3 için 100 4 içi 150 dolar istediği anda aklın başına gelir..
Gelme gelme gelme