Azerbeycan Birinci Oldu(Eurovision)
-
Blue kaçıncı oldu la ? bilen varmı
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------valla 10 15 arası siyaset konusuyor ün,şan değil:D
-
DeaD_BY bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------valla 10 15 arası siyaset konusuyor ün,şan değil:D
-----------------------------olm arkadaş bekliyor lan ipimi çekecek :D acayip önemli bir yanıt tam ve kesin kararlar verin :D
-
şu azerilere hakaret derecesinde köpüren adamlar vardı ya ! onlar şimdi milliyetçi keslir.
Bende kızıyordum kıbrısı devlet olarak kabul etmedikleri için ama adamlar turlar falan düzenleyecekler.İşin içinde farklı işler var.İstediklerini yapamıyorlar ama Türklerden daha çok Türk milliyetçisi adamlar.
Bizden daha çok bizim değerlerimize sahip çıkıyor.Helal olsun, tebrikler.
Türkiye'nin elenmesine rağmen bayrağımızın orda olamsı bizim için ne kadar gurur verici birşey değil mi ?
-
zumsuk bunu yazdı:
şu azerilere hakaret derecesinde köpüren adamlar vardı ya ! onlar şimdi milliyetçi keslir.
Bende kızıyordum kıbrısı devlet olarak kabul etmedikleri için ama adamlar turlar falan düzenleyecekler.İşin içinde farklı işler var.İstediklerini yapamıyorlar ama Türklerden daha çok Türk milliyetçisi adamlar.
Bizden daha çok bizim değerlerimize sahip çıkıyor.Helal olsun, tebrikler.
Türkiye'nin elenmesine rağmen bayrağımızın orda olamsı bizim için ne kadar gurur verici birşey değil mi ?
-----------------------------Tanıdığım bütün Azer kardeşlerim Milliyetçiler.. Fakat buralarda aktif siyasete katılmaları durumunda ülkelerine geri gönderilme ihtimalleri var. Okumak için aktif olamıyorlar fakat Türk'lüğü ilgilendiren her durumda yanımızdalar..
Tebrik ettim müzisyenlerinide..
İki Devlet Tek Millet'iz kardeşim diye sohbet arası şenlenirdik , tüm dünya gördü iyi oldu..
-
-
dünde tam uyumadan önce azerbaycanın showunu izledim bunlar bari kazansın tesellimiz olsun dedim birinci olmuşlar valla helal olsun :D:D
-
şarkı çok dandik ya
-
hoca şarkı iyi ya da kötü,türkiye elendi.türkiyenin tüm oyları azerbaycanlı kardeşlerimize gönderildi.haliylede 1. oldu şarkıdan dolayı değil :D
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Türk bayrağımızıda dalgalandırdılar helal olsun tebrikler!