folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Azeri Vekillerden Gül"E Tepki

Azeri Vekillerden Gül"E Tepki

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek

Azeri milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Gül'ün Erivan'a yolculuğunun yanlış olacağını savunarak, tepkilerini dile getirdi.

Türkiye'nin, ilişkilerin normalleşmesi yönünde girişimlerde bulunmasına karşın Ermenistan'ın hala herhangi bir adım atmadığını belirten Rüstemhanlı, ''ziyaretin gerçekleşmesiyle oluşacak durumun Azerbaycan için de sorunlara yol açacağı'' düşüncesini öne sürdü.

Rüstemhanlı, böyle bir durumun, Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği sözlere inancı azaltacağını ve iki ülke ilişkilerinde soğumaya neden olabileceğini ileri sürerek, ''Türkiye, büyük bir devlet ve verdiği sözü tutması gerekir'' diye konuştu.

İktidardaki  Yeni Azerbaycan Partisi milletvekillerinden Güler Ahmedova da merkezi Bakü'de bulunan Trend Ajansı'na yaptığı açıklamada, ''Ankara'nın, Ermeniler'in Türkler'e yaptıklarını gözardı etmemesi gerektiğini'' ifade ederek, ''Tarihin verdiği dersler unutulmamalı'' dedi.

Ermenistan'ın halen Türkiye ve Azerbaycan aleyhinde dünya genelinde olumsuz propaganda yaptığını hatırlatan Ahmedova, ''Birçok Azerbaycanlı gibi ben de Cumhurbaşkanı Gül'ün Erivan'ı ziyaret edeceği haberini esefle karşıladım. Ancak herşeye rağmen bu ziyaret, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ilişkileri bozamaz'' diye konuştu.

Parlemantodaki muhalefet yanlısı Müsavat Partisi grubunda yer alan Penah Hüseynov da Gül'ün Erivan ziyaretinin olumlu bir gelişme olmadığını ileri sürerek, ''Bu, çok riskli bir ziyaret'' dedi.

kaynak=ntv haber

Bu durumda bi yerle arayı düzeltirken diğer  tarafa sıçmadan olmuyo herhalde mi diyecez?

ttnet e kotam girsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Micro_Sd bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu durumda bi yerle arayı düzeltirken diğer  tarafa sıçmadan olmuyo herhalde mi diyecez?
    dertsiz g.te pandik arama diycez .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    beklenen bişey zaten.Türk'ün dostu Türk'tür dioduk.Sayın(!) gülün sayesinde o da yalan olcak.

NEDEN? (soru olarak)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    azeri'ler kendi beceriksizliklerinin faturasını neden gül'e çıkarıyorlarki ? Türkiye cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanına artistlik yapacaklarına, topraklarını işgal eden ufacık ermenistan'a artistlik yapsınlar.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    azeri'ler kendi beceriksizliklerinin faturasını neden gül'e çıkarıyorlarki ? Türkiye cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanına artistlik yapacaklarına, topraklarını işgal eden ufacık ermenistan'a artistlik yapsınlar.
    sakın beni yanlış anlama tartışma ortamı yaratmak istediğimden değil sadece beni dürttüğü için soruyorum ermeni sempatizanımısın ?ben 2 konuda bu izlenimi çıkardımda .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    neden ermeni sempatizanı olayım ? tarihlerinde hayranlık uyandıracak birşeyler göremiyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    azeri vekilleri kim ipler ki 8 yıl öncede kıbrısı tanıma konseyinde türkiye aleyhine oy kullanmışlardı.ama rica ederim bu başlığıda faşistce yaklaşımlarınızla bk etmeyin.türkün türkten başka dostu yokmuş onlarda aynısını düşünüyorlardı ya.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    neden ermeni sempatizanı olayım ? tarihlerinde hayranlık uyandıracak birşeyler göremiyorum.
    underzero nun konusunda attığın post"a nispeten ;

ırksız bir milletin milli maç için değiştirdiği amblem bir Türk evladını etkiliyorsa tarihine bakman yersiz . Bizim yaptığımız daha büyük jesttir.Oraya giden yaptığı icraatler tartışılsada cumhurbaşkanıdır . Türkiye nin cumhurbaşkanı ... Ayrıca bayrakla amblem aynı şey değildir. O amblemdeki ağrı dağı da ülkemizin sınırları içersindedir ve zaten amblemden çıkarmaları gerekir. Açıkcası yaptıkları şey jest değil zaten olması gereken şeydir. Ayaklanan vekillerde azeri türküdür.Türklerden gelir yani . Bir azeri türkü bile ayaklanırken senin cumhurbaşkanının oraya gitmesini tartışman yerine yaptığın amblem mevzusu belki örnek teşkil ediyo ama etik değil kardeşim bu postuda moralini bozmak için değil sadece bi olguyu değiştirmek için atıyorum gereksiz tartışma ortamlarından kaçınalım anlayışla karşılaşırsanda sevinirim hoca

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

beni diasporanın zorlamalarıyla iş yapan hükümetler ve fransa'da, amerika'da ve bilimum zengin ülkelerde hayat sürerek ermeni davası güden diaspora üyeleri ve onların yaptıkları ilgilendirmez.

beni, kuzguncukta 18 senelik hayatımın tamamında ellerinde büyüdüğüm ermeni ahbaplarım,amcalarım,teyzelerim ve erivan'da açlık sınırında olan, Türkiye ile bir sorunu olmayan, diasporanın oyununa gelmeyen ama onların yanlışları yüzünden kendileri sefillik çeken ermeniler ilgilendirir.

ben o ermenileri seviyorum.osmanlı döneminde milleti sadıka ünvanı almış ermenileri seviyorum.öyle yada böyle sonuçta bir ülke bayrağını bir maç için değiştiriyor.ayrıca ırksız bir millet lafı ne demek anlamadım.kim ırksız ? ermeni işte daha ne ırkı ?triumph hocam kıbrıs konusunda güzel bir örnek göstermiş.buna bişey diyen yok.ben seni anlayışla karşılıyorum hocam ama maalesefki düşüncem bu ve değişmeyecek.azeriler beceriksizlikleri sonucunda topraklarını kaybediyorlarsa bu onların sorunudur.beceriksizlikleri yüzünden Türkiye dış politikasını değiştiremez.aynı onların Türkiye için büyük abileriyle aralarının bozulmasını göze alamaması sonucunda kıbrıs konusunda aleyhimize oy kullandığı gibi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Erivan'dakilerin Hocalı'da yaptıkları katliamı görmezden gelmek ve unutmak ne kadar da kolay!!!

Ben de Erzurum'da, dedelerimizin ve ninelerimizin anlattıkları Ermeni zulümünü dinleyerek büyüdüm. Onların kardeşlerini, ana babalarını nasıl insanlık dışı uygulamalarıyla şehit ettiklerini dinledim hep. Dinleyenler "hadi canım okadar da olur mu" diyebilirler, fakat aynısını Hocalı'da da yaptılar.

Azerbaycan da o kadar uzaaaklarda, halkı bizden cok farklı bir devlet değil. Gidin Iğdır'a, Kars'a, Ardahan'a. Aynı insanlar, aynı dil, aynı gelenek, aynı tarih. İnsanların çizdiği sınır ve yeniyetme Ermenistan ne kolay ayırdı, yada ayrı gösterdi, köklü aileyi.

Diaspora da hala kuyumuzu kazmakta. Gözleri hala bizim ve Azeri kardeşlerimizin topraklarında.

Barışmış... Dostluk eliymiş. Yarın bir gün Yunan egeyi alır, Ermeni doğuyu alır, Hain güneyi alır. Bize de çorak Ankara kalır. Biz hala dosluk deriz, barış deriz.....

...Orada Olmayan Adam...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    kimse biyeri alamaz rahat olun.cumhuriyet 85 yaşındaysa, bunun 85 senesinde orayı buraya almaya çalışanlar her daim var olmuştur.biryer alabilen var mı? yok.aksine biz hatay'ı almışız.

Toplam Hit: 3230 Toplam Mesaj: 29