folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Baba Gidip Şehit Olacağım

Baba Gidip Şehit Olacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------

terör örgütü bile artık TC devletini takmıyor , maskara etti rezil etti bu ampüller koskoca milleti. eli silah tutacak olanlarda içerde zaten. bu terör bitmez hatta daha beter olacak, ne zamanki millet aklını başına devşirip kendi kendini yönetecek iradeyi toplar...

yoksa Türk milleti denen topluluk da tarihteki kayıp / asimile / toplu mezar haline gelmiş N tane ülke/milletten biri olacak. 

Eli Silah Tutanlar da Terörist idiler. Ülke Menfaatleri Terörizme Kaldıysa Sonu Felaket olur, Türklerinde Türkiyeninde. Terörle Elde edilecek Zafer, Ancak Zulüm Görenlerin Şiddetli Karşı koyması ile Sonuçlanacak Durumları Yaratır. Kesin Çözüm Devletin Kesin ve Olumlu Adımlar ve Kararları ile Atılır. Bu Savaş İlanı bile olsa.

Sadece Pkk Terörünü yaratan Teröristleri İçeri Atma Hususunda Geç kaldığımız için, Pkk Gelişim Göstermiş Haliyle Karşımızda yani Şu anda Sorun bu.

Halkı Kin Tohumları ile Besleyen Zihniyettir Pkk yı yaratan Temel Düşünce. Ancak Görülüyorki Günümüzde Gelinilen Sonuç, Özerklik İsteminin Şiddetle Dile Getirilmesine Kadar Gelmiş Dayanmış. Buda İleriki Dönemlere Ayrılık İstemi Olarak Karşılacağımız Sonuca Gebe Bırakıyor Tüm Gelişmeleri. Bu Aşamada Ampüller denilen Partinin Ne Şekil Bir Politika Güdeceği Merak konusu Olmuştur. Ayrcıa Meraktan ziyade Tereddüt ve Kaygılarıda Beraberinde Getirmiştir.

Geçen Günler Geçmişi Özlettiriyor, Geçmişe Geri Dönebilme Şansımız yok, Geçmişte Atılması Gereken Doğru adımlar Atılmadığı Attırılmadığı için Günümüzde Sorun bu aşamaya kadar Gelmiştir. Ve Her Gün Analarımızın Babalarımızın Yüreğine Ateş Düşmeye devam Etmektedir. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    bu terör durmayacak meclisten başlayarak sokağa kadar bu piçleri kesmek lazım başka yolu yok içimiz yanıyo .

Katılıyorum iyice azıttı şerefsizler :@ Allah askerimize sabır versin

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

o bahsettiğiniz şehit ablam gilin komşusu.. ümraniye diye geçiyor fakat kayışdağı türkiş bloklarının karşısında ewleri.. şehit olmadan 15 gün önce izine gelmiş çok yakın bir arkadaşı wardı.. Bayan. Ona izinden geri dönerken şöyle demiş -kanka ben gidiyorum ama birdaha dönmeyeceğim şehit olcam hakkını helal et. Demiş..

üç gün öncede annesine telefonda Anne ben dün gece rüyamda şehitlik şerbetinden içiyodum. hakkınızı helal edin. Babam ve kardeşlerim sana emanet. Şehit olunca sakın ağlama tabutumun başında bekleki şehit olduğum belli olsun.. Sakın ağlama o şerefsizleri sevindirme demiş..

Bunu kendi annesi anlattı.. Allah rahmet eylesin..

kanı yerde kalmaz İnşallah..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herzaman söylemişimdir idam geri gelmeli bakın irana bitanesi çıkıp bibok yiyebiliyormu yanlış anlamayın iranı model almıyorum ama idam gerigelmeli biz çok yumuşadık üstelik bunu demokrasi diye diye yaptık

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

terör örgütü bile artık TC devletini takmıyor , maskara etti rezil etti bu ampüller koskoca milleti. eli silah tutacak olanlarda içerde zaten. bu terör bitmez hatta daha beter olacak, ne zamanki millet aklını başına devşirip kendi kendini yönetecek iradeyi toplar...

yoksa Türk milleti denen topluluk da tarihteki kayıp / asimile / toplu mezar haline gelmiş N tane ülke/milletten biri olacak. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5591 Toplam Mesaj: 26