folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baba İmkanlarımız Elimizden Alnıyor

Baba İmkanlarımız Elimizden Alnıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    selam kardeşler daha yeni gazetede okudum pilot olmak isteyenlere egitim kredisi veriyolarmış bir sevindim bir sevindim tam d edim gidip kayit olim allahın işine bak istanbul içinmiş neden istanbul sadece ya baska nerelerde var ????bilenler ve neler gerekiyor bir yardım be kardeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Çok derinlemesine bir soru olmuş be abi nası yanıtlıycaz :D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    candas_seven hoca,hangi gazetede okudun,tarihi neydi,anlat biez hele,bende merak ettim mevzuyu.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Türkiye demek ne demek şak şak istanbul demek :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    yaw bilgisi olan varsa; sviil hava şirketlerinde nasıl pilot olunur neler gerekiyo bi yazsa da bilgilensek. iş imkanları nasıl? vs bu türden şeyler.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    VisualBoy
    janım en az 2 yıllık Anadolu üniversitesi sivilhavacılık bölümü mezunu olmak (2 eylül kampüsünde manyak bi yer :) )

yada belirli kurslar var daşaklı bir şirkette gidip 10 bindolar bayılıp kurs göreceksin sonra hava yolu şirketlerine baş vuracaksın ama okulunu okuyanlar öncelik var yada ordudan terk olanlarıda alıyorlar (havacılıkdan)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    anadolu üni de okumanın şartı ne ? puan muan mı? yoksa yine para ile mi gircez_?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek
    saglık raporu şart tam teşeküllü tabii hiçbir rahatsızlıgının olmaması gerekir .. 10 000 $ da var :)

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben 1030ytl donemlik harc parasi yatiracam katki kredisi cikmadigi icin bumu devlet okulu amk...Gidip 3000dolar verip yurt disinda tasakli universitelerde okusam bundan iyi...hic olmassa orada kendi cabam disinda bir yonlendirmeyle farkli seyler ogreniriz burada hocaya biz ders anlatioz amk...Bu memleket adam olmaz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    isyanın yersiz birader istanbul metropol bende büyük şehirde yaşıyrum ama istanbula gidince nevrim dönüyor adamlardaki ekonomik altyapı sağlam türkiyenin çok büyük bi kısmı bü yüzden adamın başka bi yerde açması ona kar getirmez.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    yaw bende saglık tam; hatta hho nun psikomotor testinde 2 yada 3. geldim a.q 15 basamaklı sayıyı bana 5 saniye gösterdi ve diyoki tekrar yaz. 7 basamaktan başlıyo 15 basamaga kadar 12 basmaga kadar hiç zorluk çekmedim ama 13-14 basamaklıdan hiç yapamadım 15 basamaklıdan da 1 yada 2 tane yaptım. ama yinede iyi geçti. mülakatta yol verdiler.

Toplam Hit: 1668 Toplam Mesaj: 12