folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Baba Olmak Ve Babalık Yapmak

Baba Olmak Ve Babalık Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Dogan cuceloglu kitaplarini severim. Guzel paylasim.

Babam cok iyi babadir. İyi olan her babanin babalar gunu kutlu olsun biraz gecte olsa

Babasini sevmeyenler icin de yapilacak en iyi sey

Hislerinizi ona soylemek

Geriye bakmayip onun yaptigi hatalari kendinizin yapmamasi

sizi babaniza ezdiren annenizin sucu yokmu merak ettim.

baş komutan annem zaten bütün zalimlik annemden çıkıyor yapısı öyle 

paylaşmaz vermez yedirmez gidin kazanın elin oğlu ailesine villalar veriyor der.

26 yıldır çözülmemiş bir sır gibi yapmadığım taktik kalmadı bir türlü evlatlarını sevmiyorlar.

ama dışarıdan biri gelsin saygı sevgi hoş selam gülücük atarlar.

benim zoruma giden hadi anne anne değil de baba niye böyle dümbüklk yapyıor.

adam olsun evladını korusun .

birlikte biryere gittiğimizde yan yana omuz omuza olalım .

milletin beş para etmez çocuğu hergüğn babasından para istiyor çalışmıyor beceriksiz ama onalr cocuklarını öpuyor canım oğlum aslan oğlum diye seviyor.

ama bizim o.ç biçimsiz biçimsiz bakıyor niye geldin gibisinden , sanki camii altında kedi becermişim.

alacaksın elindeki bastonu kafasında parçalayacaksın diye düşünüyorum ama olmuyor işte.

adaletini zkm dünya. elin şişko bir işe yaramayan oyun salınundan çıkmayan cocuk baba parası ile herşeyi yapıyor biz yıllardıdr ekmek parası kira için çalışıyoruz . bir gün çalışmazsan 3 ay götü toplayamıyoruz .

neyse siktiret...........

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    zalimadam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Dogan cuceloglu kitaplarini severim. Guzel paylasim.

Babam cok iyi babadir. İyi olan her babanin babalar gunu kutlu olsun biraz gecte olsa

Babasini sevmeyenler icin de yapilacak en iyi sey

Hislerinizi ona soylemek

Geriye bakmayip onun yaptigi hatalari kendinizin yapmamasi

sizi babaniza ezdiren annenizin sucu yokmu merak ettim.

baş komutan annem zaten bütün zalimlik annemden çıkıyor yapısı öyle 

paylaşmaz vermez yedirmez gidin kazanın elin oğlu ailesine villalar veriyor der.

26 yıldır çözülmemiş bir sır gibi yapmadığım taktik kalmadı bir türlü evlatlarını sevmiyorlar.

ama dışarıdan biri gelsin saygı sevgi hoş selam gülücük atarlar.

benim zoruma giden hadi anne anne değil de baba niye böyle dümbüklk yapyıor.

adam olsun evladını korusun .

birlikte biryere gittiğimizde yan yana omuz omuza olalım .

milletin beş para etmez çocuğu hergüğn babasından para istiyor çalışmıyor beceriksiz ama onalr cocuklarını öpuyor canım oğlum aslan oğlum diye seviyor.

ama bizim o.ç biçimsiz biçimsiz bakıyor niye geldin gibisinden , sanki camii altında kedi becermişim.

alacaksın elindeki bastonu kafasında parçalayacaksın diye düşünüyorum ama olmuyor işte.

adaletini zkm dünya. elin şişko bir işe yaramayan oyun salınundan çıkmayan cocuk baba parası ile herşeyi yapıyor biz yıllardıdr ekmek parası kira için çalışıyoruz . bir gün çalışmazsan 3 ay götü toplayamıyoruz .

neyse siktiret...........

Kalıbımı basarim onların anne ve babalarida aynidir

Dedigin gibi salla gitsin. Anne babani secemezsin  suc senin olmadigina gore onlar dusunsun . Hayatini yasa diger tarafta sorarsin.  Telefondan yaziyorum anlarsibiz insallah

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2994 Toplam Mesaj: 23