Baba Oluyorum
-
bu arada cinsiyeti belli olmuştu yaklaşık 20 gün önce falan yazmayı unutmuşum :) Oğlum olacak, şimdiden isim bakmaya başladım :D Düşündüğüm isimler;
Tigin
Demir
Arel
Doruk
Kartal
Teoman
Noyan
Sarp
-
Gözden kaçmış konu Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı sihhatli Vatanına milletine anasına babasına hayırlı bir evlat olsun inş. Kısmetse Eylül'de de ben oluyorum. İlk 3 ay biraz zor ama sonra düzeliyor inş. o 3 ayı rahat atlatıyorsundur.
leadertay tarafından 31/May/13 10:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayırlı olsun aga bizim temmuzun ortasında doğum var :) inşallah
aga ilk aylar çok dikkat et tavsiye ani hareket etmesin yorma yengeyi oluşum aşamasında çocuk
-
sarp iyidir iyi tiğerleri iyi değil :)
-
Amd-x bunu yazdı
oy oy :))
rabbim analı babalı büyültsün, sevdiklerinin gölgesinde saklasın :)
Amin.
-
Allah razı olsun 4.ay bitti 5.ayın içerisindeyiz Ekim sonu gibi olacak bizimde doğum inşallah 29 Ekim' de olursa ismi kesinlikle Mustafa Kemal olacak :) Doktorumuz ile neredeyse hergün birlikteyiz gelişiminin gayet iyi olduğunu belirtiyor. Darısı bekarların yada baba olmaya hazır olmayan baba adaylarının başına :)
-
miraç koy adını :W
-
Allah analı babalı buyutsun :)
Bosluk tarafından 31/May/13 10:59 tarihinde düzenlenmiştir -
sRcN bunu yazdı
bu arada cinsiyeti belli olmuştu yaklaşık 20 gün önce falan yazmayı unutmuşum :) Oğlum olacak, şimdiden isim bakmaya başladım :D Düşündüğüm isimler;
Tigin
Demir
Arel
Doruk
Kartal
Teoman
Noyan
Sarp
Çağatay nerde Çağatay :|
-
Hayırlısı Olsun hocam :) Yüce ALLAH ım Analı Babalı büyütsün...
Kazasız Belasız Elinize almayı Nasip Etsin İnşALLAH...
ALLAH ım nasip kısmet ederse 27.06.2013 tarıhınde benım oğlumun doğumu planlandı.
Son günler geçmek bilmiyor şafak saydırıyor adama :D
Nasip olursa ismini : MEHMET EFE koyucam :)
EFE ler çok yaramaz olur ama YİĞİT EFE de hoşuma giden isimlerden aklında olsun hocam :)