Babalık
-
evet çoğumuz anneliğin kutsallığını biliyoruzda çevremde gördüğüm kadarıyla kimse babasına olan sevgisini dile getirmiyor hatta kendine bile söylemiyor baba çalışır eve para getirir bu kadar çocukluktan beri böyle büyümüşüz ama biliyorum hepiniz her durumda karşınızda sizinle kavga edecek 50 kişi bile olsa hani babanızın bile gücünün yetmeyeceğini bilirsiniz ama içinizden babam olsa beni korurdu kollardı diyorsunuzdur insan kaç yaşına gelirse gelsin o dünyanın en güçlü adamına ihtiyaç duyuyor bilmiyorum belki ben babamla büyümediğim için bana öyle geliyor ama herşeye karşı güçlü olmaya çalışıyorsunda bir an geliyor birşey oluyor çocuklaşmak istiyorsun babam olsun diyorsun o gelsin halletsin o herşeyi yapar diyorsun , babalarınızın kıymetini bilin ergenlik çağındaki arkadaşlar var buralarda dik başlılık etmeyin adama saygı gösterin siz ne kadar akıllı ne kadar güçlü ne kadar büyük olursanız olun unutmayın o dünyanın en büyük en güçlü en akıllı adamı gün gelir bunun doğruluğunu görürsünüz
şarkısı bile var sürekli dinlerim her dinlediğimde klibi her izlediğimde gözlerim dolu dolu olur
http://www.youtube.com/watch?v=r3Pox04zuqw
-
Babaların bu konulara pek girmemesinin sebebi güçlü oluşudur anneye nazaran duygusal olmayışıdır vs o yüzden pek babalarda takmaz bunu yani.
Kadın o klasmanda daha nazik daha üstünde durulması gereken bir şey, tabi babanın müthiş hakları vs var ama sanki gerek yok dercesinedir tavırlar manevi bir hal gibi sanki ferâgat etmiş bizim üstümüze titremenize gerek yok gibi.
Birde en başındaki sebep güçlülük iç güdüsü vs.
Yani babana al baba sana hediye aldım vs dersen annen kadar sevinmez sonuçta :| -
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.hepimiz babamızın beş dakikalık zevkiyiz.sen ben olalım diye yapma O işi. Kahrımızı çeken 9 ay karnında taşıyan anamız. gerçi ben 11 aylığım:/
-
kardeşim şu söylediklerinin hepsine katılıyorum.babamın gelipte bi ''oğlum'' demesi bile beni annemin demesinden her zaman cok daha fazla etkiledi.ufakken yanlış yaptığında annem döverek öğretmeye çalışırdı,babam ''noldu oğlum'' dediği an ağlamaya başlardım. lisede biraz fazla haylazdım annem sen adam olmazsın derdi hiç içime oturmazdı ama babam ''oğlum böyle yapma nolur'' derdi o an yaşadıklarımı burda bile anlatamam.
Bana göre baba hayatı öğretir o yüzden babam her zaman idolüm olmuştur benim.Allah razı olsun babamdan.
-
Kan bağı ilüzyon, sadece kişilikler var. Anne şöyledir, baba böyledir diye genellemek aptalca.
Bunlar da baba;
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/44521-oz-kizina-3-yil-tecavuz-etti.html
-
ONEMINUTE bunu yazdı
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.hepimiz babamızın beş dakikalık zevkiyiz.sen ben olalım diye yapma O işi. Kahrımızı çeken 9 ay karnında taşıyan anamız. gerçi ben 11 aylığım:/
Herşeyi skiş skuştan ibaret sanan hastalıklı bir düşünce. Çocuk yapmak istemek, evlat hasreti, bu uğurda senelerce doktorların kapısını aşındırmak falan neden öyleyse? Bırakın şu 'tesadüfen geldim mecburen yaşıyorum' tipi ergen jargonlarını hocam.
-
ailenizin kıymetini bilin ..gün gelir çok ararsınız.kimse evladının kötülügünü istemez
-
Kimine Göre anne kimine göre baba Bizim Annemiz Hem Baba Hem anne hem kardeş olmuştur bize ALLAH odan razı olsun babamsa hep kendini düşünmüştür hala bizim kanatlarımız altında yaşar
-
blmrt bunu yazdı
ailenizin kıymetini bilin ..gün gelir çok ararsınız.kimse evladının kötülügünü istemez
-
blmrt bunu yazdı
Ulan evladının iyiligi için mi 3 yıl tecavüz etmiş amk?
-
KrypT bunu yazdıblmrt bunu yazdı
Ulan evladının iyiligi için mi 3 yıl tecavüz etmiş amk?
Onlar o.ç familyasından hacı.