Babalık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

evet çoğumuz anneliğin kutsallığını biliyoruzda çevremde gördüğüm kadarıyla kimse babasına olan sevgisini dile getirmiyor hatta kendine bile söylemiyor baba çalışır eve para getirir bu kadar çocukluktan beri böyle büyümüşüz ama biliyorum hepiniz her durumda karşınızda sizinle kavga edecek 50 kişi bile olsa hani babanızın bile gücünün yetmeyeceğini bilirsiniz ama içinizden babam olsa beni korurdu kollardı diyorsunuzdur insan kaç yaşına gelirse gelsin o dünyanın en güçlü adamına ihtiyaç duyuyor bilmiyorum belki ben babamla büyümediğim için bana öyle geliyor ama herşeye karşı güçlü olmaya çalışıyorsunda bir an geliyor birşey oluyor çocuklaşmak istiyorsun babam olsun diyorsun o gelsin halletsin o herşeyi yapar diyorsun , babalarınızın kıymetini bilin ergenlik çağındaki arkadaşlar var buralarda dik başlılık etmeyin adama saygı gösterin siz ne kadar akıllı ne kadar güçlü ne kadar büyük olursanız olun unutmayın o dünyanın en büyük en güçlü en akıllı adamı gün gelir bunun doğruluğunu görürsünüz 

şarkısı bile var sürekli dinlerim her dinlediğimde klibi her izlediğimde gözlerim dolu dolu olur 

http://www.youtube.com/watch?v=r3Pox04zuqw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Babaların bu konulara pek girmemesinin sebebi güçlü oluşudur anneye nazaran duygusal olmayışıdır vs o yüzden pek babalarda takmaz bunu yani.

Kadın o klasmanda daha nazik daha üstünde durulması gereken bir şey, tabi babanın müthiş hakları vs var ama sanki gerek yok dercesinedir tavırlar manevi bir hal gibi sanki ferâgat etmiş bizim üstümüze titremenize gerek yok gibi.

Birde en başındaki sebep güçlülük iç güdüsü vs.

Yani babana al baba sana hediye aldım vs dersen annen kadar sevinmez sonuçta :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.hepimiz babamızın beş dakikalık zevkiyiz.sen ben olalım diye yapma O işi. Kahrımızı çeken 9 ay karnında taşıyan anamız. gerçi ben 11 aylığım:/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

kardeşim şu söylediklerinin hepsine katılıyorum.babamın gelipte bi ''oğlum'' demesi bile beni annemin demesinden her zaman cok daha fazla etkiledi.ufakken yanlış yaptığında annem döverek öğretmeye çalışırdı,babam ''noldu oğlum'' dediği an ağlamaya başlardım. lisede biraz fazla haylazdım annem sen adam olmazsın derdi hiç içime oturmazdı ama babam ''oğlum böyle yapma nolur'' derdi o an yaşadıklarımı burda bile anlatamam.

Bana göre baba hayatı öğretir o yüzden babam her zaman idolüm olmuştur benim.Allah razı olsun babamdan.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kan bağı ilüzyon, sadece kişilikler var. Anne şöyledir, baba böyledir diye genellemek aptalca.

Bunlar da baba;

http://www.internethaber.com/cinnet-ergin-sargik-bagcilar-barbaros-mahallesi-katliam-intihar-3.-sayfa--473459h.htm

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/44521-oz-kizina-3-yil-tecavuz-etti.html

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.hepimiz babamızın beş dakikalık zevkiyiz.sen ben olalım diye yapma O işi. Kahrımızı çeken 9 ay karnında taşıyan anamız. gerçi ben 11 aylığım:/

Herşeyi skiş skuştan ibaret sanan hastalıklı bir düşünce. Çocuk yapmak istemek, evlat hasreti, bu uğurda senelerce doktorların kapısını aşındırmak falan neden öyleyse? Bırakın şu 'tesadüfen geldim mecburen yaşıyorum' tipi ergen jargonlarını hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ailenizin kıymetini bilin ..gün gelir çok ararsınız.kimse evladının kötülügünü istemez

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Kimine Göre anne kimine göre baba Bizim Annemiz Hem Baba Hem anne hem kardeş olmuştur bize ALLAH odan razı olsun babamsa hep kendini düşünmüştür hala bizim kanatlarımız altında yaşar

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı

ailenizin kıymetini bilin ..gün gelir çok ararsınız.kimse evladının kötülügünü istemez

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı

Ulan evladının iyiligi için mi 3 yıl tecavüz etmiş amk?

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    blmrt bunu yazdı

Ulan evladının iyiligi için mi 3 yıl tecavüz etmiş amk?

Onlar o.ç familyasından hacı.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 1753 Toplam Mesaj: 13