Babam İçin Basit Pc Oyunları (İstek)
-
Babam günde 3 4 saat pc başında vakit geçiriyor fakat internet kullanmayı pek bilmiyor yada bilmek istemiyor :)
dizüstü pc e yüklemek için
okey pişti sudoku tetris renk birleştirme tarzında oyunlar arıyorum
google dan arayıp sadece bi kaç tane bulabildim ama çoğu linkler ölü ve genelde android oyunlar var
elinizde bu tarz oyunlar var ise bekliyorum
şimdiden teşekkürler -
elimde yok ama nettee illaki vardır. Zuma serisi olailir. magic tea falan
-
livane bunu yazdı
elimde yok ama nettee illaki vardır. Zuma serisi olailir. magic tea falan
magic tea oynamaz ama zuma olabilir tavsiyen için saol hocam
-
elimdeki oyunlar
derya kılıç okey , adını bilmediğim renkli top oyunu
ağırlıklı olarak pişti oyununu aramaktayım :) -
hocam benim baba da anlamazdı 4 sene öncesine kadar ilk başlarda bende senin gibi basit renkli top oyunu , kağıt oyunu felan kuruyodum pc ye
şimdi adam mynet hesabı var 3 senedir mynette batak okey takılmaca , bi de açık bulmuş aynı anda 4 ve daha fazla masa açabiliyo iyiden kapmış olayı aynı anda 3 4 masada batak dönüyo ağır oynayanlara tahamülü yok adamın basıyo kalayı :D bi de ekran 22 '' sığdırıyo pencereleri
sende bi mynet hesabı aç girişi çıkışı öğret sonra gerisi kendiliğinden gelir zaten :)
-
ZUMA :D
-
piiiranha9242 bunu yazdı
hocam benim baba da anlamazdı 4 sene öncesine kadar ilk başlarda bende senin gibi basit renkli top oyunu , kağıt oyunu felan kuruyodum pc ye
şimdi adam mynet hesabı var 3 senedir mynette batak okey takılmaca , bi de açık bulmuş aynı anda 4 ve daha fazla masa açabiliyo iyiden kapmış olayı aynı anda 3 4 masada batak dönüyo ağır oynayanlara tahamülü yok adamın basıyo kalayı :D bi de ekran 22 '' sığdırıyo pencereleri
sende bi mynet hesabı aç girişi çıkışı öğret sonra gerisi kendiliğinden gelir zaten :)
var mynet hesabı arada giriyor masadan kaçtılar diye kızıyor :D
-
Facebook varsa Candy Crush aç.
-
hacı zuma kur gitsin :) bizimkilere kurmuştum artık oyunu kaç defa bitirdiler bilemedim :)
-
dx ball
-
warblade var hocam bizimkiler bi ara oynardı hep :)