Babam İçin Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi
-
Arkadaşlar babam benim 7-8 yıl önce aldığım dell inspironu kullanıyor.
Artık iyice sabır sınamaya başlamış, 20dk'da açılıyor, masa üstündeki herhangi bir ikona sağ tıklasan 20 saniye sonra seçenekler çıkıyor falan :)
velhasıl yeni bir laptop alalım diyoruz, ne için kullanılacak:
babam internette gezer facebook, youtube video, yorum falan takılır..
ufak oyunlar oynar, solitaire falan..
sağlam torrent kullanıcısıdır, tv seyretmez dizileri min 720p indirir öyle seyreder.
skype'tan torunlarla sohbet eder.
Size zahmet bir laptop önerin ki 1080p 3D half sbs film indirip, hdmi kablo ile bilgisayarı tv'ye bağlayıp donma takılma olmadan seyredebilsin :)
Gereksiz masraf olmasın, fiyat/performans ürünü olsun, akıcı bir şekilde birkaç yıl işini görsün.
askerden yeni geldim naktimiz sıkıntılı. taksitli bir şekilde güzel fiyatlı bir laptop öneriniz olursa bekletmeden alayım, peder beyi rahatlatayım diyorum.
şimdiden teşekkürler.
-
4 aydır a101 den aldığım hometech i kullanıyorum gayet memnunum. en son 50tl ye bisiklet aldığımda bu kadar fiyat/performans oranı iyi bir şey görmüştüm :) ama tabi ekranı küçük babaların genelde görme problemi olabiliyor. Öyleyse uygun değil ama değilse öneririm. windows 10 hem baya hızlı açılıyor...
edit: yazının şu kısmını fark etmemişim:
Size zahmet bir laptop önerin ki 1080p 3D half sbs film indirip, hdmi kablo ile bilgisayarı tv'ye bağlayıp donma takılma olmadan seyredebilsin :)
açıkçası denemedim. bi de bu bilgisayarların hafızası tablet hafızası bol bol torrent çekmelik bir bilgisayar da değil... fiyat performans ürünü ve çok iyi taşınabilir ama dediğim yönü eksik kalabilir.
kofcu tarafından 19/Nis/16 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
@kofcu
tavsiye için teşekkürler hocam, hoş göründü gözüme kendime alasım geldi =P
ama patron 65 yaşında, 14-15" ekrana alışmış, zannımca kesmez onu bu tip ufaklıklar :)
-
hocam 3 adet aldık fp süper ben tavsiye ederim
6.nesil i5 var makinede 2gb harici ekran kartı
-
@DevilKingtr
Gayet iş görür görünüyor, güncel piyasa ve fiyatlar hakkında bilgim yok,
belirttiğim ihtiyaç için 1450TL güzel fiyat diyorsanız, değerlendirmemize değecek başka bir alternatif yoksa, alıyorum bunu.
emin miyiz? son kararımız mı tahribat =P
-
Hocam makina güzel kaçırma :)
-
bonus card varsa n11 de 50tl bonus kazanabilirsin bu makina için.
-
Anne baba için Chromebook derim. Bilgisayarın performansı azaldı, virüs girdi, update geldi vs derdi yok. Download yapıyorsa SD card veya harici HDD lazım.
Amazon'dan alırsan gümrük ve kargo dahil 757 TL
Amazon'dan alırsan gümrük ve kargo dahil 757 TL
Hatta dolar olarak öderim dersen daha ucuza geliyor
MaviEkran tarafından 19/Nis/16 11:56 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
hocam 3 adet aldık fp süper ben tavsiye ederim
6.nesil i5 var makinede 2gb harici ekran kartı
fiyat gerçekten uygunmuş..
-
cihaz ateş ediyor beyler tavsiye iderim :)
-
beyler yeni konu açmayayım dedim, aynı kriterlere uygun bir bilgisayar da bizim arkadaş istedi,
babama aldığımı önereyim dedim hepsiburada'da satışı durmuş.
güncel tavsiye var mıdır?