Babama Hediye Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

4k ya ihtiyacın olur mu? Bence baban izleyecekse olmaz. Hiç bulaşma. 

smart özelliği yani multimedia özelliği elbet olacaktır. Onsuz çıkan tv yok neredeyse...

3d için de gereksiz diye düşünüyorum baban izleyeceği için

Fakat görüntü kalitesi en iyi olanlarda smart ve 3d zaten genelde oluyor. samsung un 7000 serileri güzel lg de 850ler falan. başlarında ef s ub gibi ibareler var. Onlar da çıktığı senenin seri numaralarına verilen başlıklar.  Limitin 3000 tl olduğu için güzel bir tv bulursun.

edit: illa 4k bakacaksan 50p video oynatanlara bak. Bugün trt4k kanalı var. Bir çok 4k tv lerin içindeki uydu alıcı sistemleri 50p video oynatamadığı için yayını açamıyor.

Liquid tarafından 18/Tem/15 02:20 tarihinde düzenlenmiştir

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

pencereden kocaman bir çekirge girdi içeri onu öldürmekle uğraştım biraz :)

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.. şimdi biraz daha detaylı baktım, öncelikle bu 4k olayı gereksiz en azından babam için ...  multi media olaylarına da baktım, zaten laptop var, belki bir tane ipad gibi ib şey alırım gerek olmaz tv de multi media şeylerine, zaten oyun v.s. oynayan kimse de yok.. Sadece film, dizi, haber izlemek için bakıyorum aslında.. 

ekranı büyük ve görüntü kalitesi güzel olan, biraz da şık olan bir tv yeterlidir gibi geldi, aşırıya gerek yok, boşa israf olacak gibi görünüyor.

@liquid, söylediğin modellere bi bakayım..  

edit: bulamadım hocam :) 

bu arada samsung a çok kanım kaynamıyor artık :) lg daha kaliteli ürünler üretiyor diye düşünüyorum ben de.. samsung un tv kalitesi, telefonları gibiyse vay tv sahiplerinin hallerine

unbalanced tarafından 18/Tem/15 02:28 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu tv ye ne diyorsunuz? hem boyutu büyük hem fiyatı uygun gibi hem de öyle ahım şahım özellikleri yok..

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49lb620v-49124-cm-3d-fhd-led-tv-cmr-100-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html

https://www.youtube.com/watch?v=S0pa6TkpYUA

Ama bu 4k olayı şimdi kafama takıldı.. ne zaman geçilecek, geçilirse tüm büyük tv kanallarının geçmesi çok uzun sürer mi yoksa hemen adapte olabilirler mi...

bir de bunun üst versiyonu var

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf8507-49123-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html

fiyat da artıyor bays

unbalanced tarafından 18/Tem/15 03:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Vay arkadas mıllet babasına hedıye alır ben fırsat bulsam herıfı gebertırım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Lg 106 ekran ustu smart tv onerisi olan?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

Lg 106 ekran ustu smart tv onerisi olan?

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf8507-49123-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html

bu tv yi övüyorlar hocam donanımhaberde gördüm zaten.. ama fiyatı pahalı 

Toplam Hit: 1760 Toplam Mesaj: 17
televizyon tavsiye