Baban Rektörse ÖSS"Yi Kazanmana Gerek Yok!
-
babasına da oğluna da üniversite girsin...kendilerini milletten akıllı sanıyolar galiba...amk birbuçuk milyonun hakkını da öteki tarafta böyle dalavereyle ödeyebileceklermi acaba???
-
arkadaşlar bu ülkede alman dili ve edebiyatını bitirmiş bi adam(!?) Türkçe öğretmeni olarak atanabiliyorsa daha ben bişey demiyorum bu ülkede biz örf ve adetlerimize uzaklaştıkça veya uzaklaştırıldıkça herşey olur herşey olur herşey olur
dün 32. günü izledinizmi bilmiyorum ama bu ülke gençliğinin türk törelerinden tarihinden haberleri yok
daha Türklüğü ve Türk olma bilincini atatürk ve laiklik olarak anlıyorlar bu hala geldik malesef
neyse daha konuşmayayım
-
işte dünyanın en dürüstü diye geçinen hakyemez asla gerici olmayan ilerici anti yobaz laiklik maskesinin altında her haltı yiyip ben laikim diye dokunamazlar düşüncesinde bir rektörümüz daha üniversitelerimiz bu kadar işte
-
Benim amcamda bolu üniversitesinde rektör :) Bolu devlet hastanesindede dekan Ben girebilirmiyim acaba :)
-
E şimdi niye kızdınız ki bu adama??
Senin dötünü yırtıp giremeyeceğin kalitedeki amerikan avrupa üniversitelerine,Seni türkiyeyi seviyoruz türkiyeyi iyi hale getirecez diyerek kandıran denyoların barajı geçemeyen püjleri birilerinin hediyesi diye giriyo ve yine orda birilerinin hediyesi olarak yüksek mevkilerde işe başlıyo isteyen biraz araştırsın
bu adam sadece üniye sokmuş o da türkiyede uğraşmış falan filan....
para babalarının özel okul püjleri ayrı bi mesele .............
-
dikdatoraa bunu yazdı:
-----------------------------
işte dünyanın en dürüstü diye geçinen hakyemez asla gerici olmayan ilerici anti yobaz laiklik maskesinin altında her haltı yiyip ben laikim diye dokunamazlar düşüncesinde bir rektörümüz daha üniversitelerimiz bu kadar işte
Konunun çekildiği yere bak. Peki din maskesi takıp müslüman geçinerek oruç tutarak, namaz kılarak devleti soyup soğana çeviren çıkarttıkları sahte grafikleri yutturanlara, kadrolaşmanın, adam kayırmanın alasını yapanlara ne demeli? -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Babam esnaf, ÖSS ömrümden 3 yıl ve aksini geri getiremeyeceğim negatif yönde psikolojik etkiler bıraktı.
...
-----------------------------aynen kardes.benim arkadaslarımdan da aldı.yazık degil mi lan bunca gence,insana.Bizim genclerimiz dinamik
nufusumuzun gelecegini boyyle sacma sapan 3 saatlik sınava baglayıp mahvediyorlar.Sonra Norveç gibi ülkeleler su an da oldugu gibi Türkiye den 100 bin işçi talep ediyor.bunun icin adam göçmen yasasını değişritiyor.Kendisinin genci yokki genç nüfusu olsun.Hayatımızla oynuyorlar.işlerine geldi mi bizimkilerin"bak biz batıyı örnek alıyoruz..." vsvs..bilmem ne vırt zırt.eğitim sistemini neden almıyorsun peki?neden meger batı bilginin önderliğinde sana gore.sistemi al kendine göre düzenle,gençliğini boyle çürütüyorsun.Bi si*tir git diyeceksin.küfür yasak bayagı kayardım şimdi ama...Sonra da boyyle meydanı boş bulan sözde rektör bozuntusu gibi şahıslar devleti babasının çiftliği gibi görüp,ortalıkta at koşturuyor.milyonlarca gencimizin hakkı yeniyor.Yazık degil mi.
Ben de 1 yılımı feda ettim.adamlar 3-4 hatta 5. yılını da dersane köşelerinde su öss yi kazanmak için harcıyor.eriyip gidiyor.Sanki ülkenin hiç derdi yok da...Ulke pamuk ipliği üstünde duruyor amk...Ne deyim.Elimde olsa asardım bunları...
-
Swool bunu yazdı:
Normal olmayan, insanların kendi hakkıyla kazanıp alamayacakları haz.
Çk güzel konuştun swool .. o haz hiçbirşeyde yok bencede .. -
HolyDemon bunu yazdı:
Benim amcamda bolu üniversitesinde rektör :) Bolu devlet hastanesindede dekan Ben girebilirmiyim acaba :)
-----------------------------oooo sen beyin cerrahı olmuşsun haberin yok hadi hayırlı olsun :D
-
ulan adamdaki keyfe bak kendi üniverstesine veya daha düşük üniversitelerede değil direk yıldız tekniğe sokmus