folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Babaya 'İlk İlişki' Davası [Siz Ne Düşünüyorsunuz]



Babaya 'İlk İlişki' Davası [Siz Ne Düşünüyorsunuz]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Nisan/2008
    Erkek

    Ataerkil toplumlarda böyle şeylerin kotulugjnu anlatmak için kadın örnekleri vermek lazım. .. 14 yaşında kiziniilk deneyim için götüren anne örneği durumun vehametini anlatacaktir. 

     

    8. Sınıf öğrencisi 14 yaş dediginiz.  Yazıktir.


    Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    Üç soru sormak istiyorum,

    1. Çocuğun kendi rızası var mıydı? Baba ya da kadın zorla mı kadının altına yatırdı? 

    2. Çocuk kız olsaydı tepkiniz ne olurdu? Yani babası jigolo tutupta ilk deneyimi kazansın deseydi tepki yine aynı mı olurdu?

    3. Çocuk kadına zorla mı sahip olmaya çalıştı? Kadının maddi, manevi hiç bir rızası yok muydu?

    14 yaşındaki sübyan çocuktur. Bildiğin daha yeni bıyıkları terleyen, sivilcesi çıkan, bacakları, kolları falan yeni yeni kıllanan sübyandır. Çocuk daha cinselliği hormonel olarak iliklerinde hissetmeye yeni başlayan, muhtemelen bilgisi varsa bile pornodan, resimden falan olan biridir. Sen buna fahişe tutupta seviştirmeye çalışırsan gelecekteki cinselliğini öldürebilirsin. Her şey ters gidebilir. Psikolojik olarak büyük zararı olması muhtemeldir. Bunun gibi sebeplerle çocukların korunması için çeşitli kanunlar var. Herkes kafasına göre çocuğuna davranmasın diye. 

    Bunlara dava açana kadar devletin polisinin kapısında nöbet beklediği kerhanelere bir şeyler yapsınlar. İşi vergisiyle, usüle uygun yapmadılar mı bu fuhuştur diyip kerhane sıralarına onay verilmesin.

    Biyolojik olarak sağlıklı döl üretiminin olduğu bir dönemden söz ediyoruz. Kadında da erkekte de bu böyledir. Hatta kadın (tartışmasına girmemekle beraber toplumsal simgesiyle 'kız çocuğu') daha erken gelişim gösterir. Çokça bu yaşta çocuk sahibi olan çocuklar (yaşına hitaben) görüyoruz. Hatta bazı kültürlerde buna yönelim de vardır -hepimizin bildiği gibi-. Biyolojik olarak bu birleşmenin bir zararı yok.

    Ama gel gelelim iş toplumsala, aile yaşamına, kültüre, örfe, adete, kanuna geçti mi işin rengi değişir. Bazı yerliler o yaşta çocukları 'evlendirir' çocukları olmasını ister. Bazısı 21 yaşına kadar bekletir. Bazısı evlenmeden olmaz diye tutturtur. Bazısı evlenince bile sadece 'çocuk yapımı' amaçlı cinselliği hoş görür. Bu kültürel olarak değişkendir. Bunun yargısı özneldir. İnancına, mezhebine göredir. Ama bir kanun varsa, açıkça 18 yaş altı şöyle şöyledir, yapan, yaptıran cezalandırılır diyorsa ceza verilmesine karşı çıkmak doğru değil. Yasaya karşı çıkarsın. Yasa doğru mu değil mi tartışırsın. Ama yürürlükte olduğu müddetçe aksini tartışmak çok mantıklı değil. Telefon dinlemesi olmasaydı ne adam, ne kadın ne de çocuk tespit edilirdi. Şunu yazarken bile sırf Türkiye'de benzer nice sahne perdeleniyor kim bilir. Bunun medyatik olmasının sebebi ağa yakalanmış olmaları.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

    Ataerkil toplumlarda böyle şeylerin kotulugjnu anlatmak için kadın örnekleri vermek lazım. .. 14 yaşında kiziniilk deneyim için götüren anne örneği durumun vehametini anlatacaktir. 

     

    Çocuklarla ilgili bişey olunca lütfen bu pencereden de bakalım da sonra fikir oluşsun kafamızda.


    Bu imza çok eskidi artık...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2006
    Erkek

    14 yaş çok küçük. çocuk bi elini keşfetsin önce.


    kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2014
    Erkek

    Aslında bu ahlak kuralları çerçevesinde doğru olmayan bir davranış. Yaptığı kesinlikle doğru değil ama 12 yıl alması gerçekten saçma. Tamam ceza ver, ama 12 yıl nedir..

    Adam öldüren, gasp yapan, tecavüz suçu işleyen ve teröristler bu kadar ceza almazken, bu adamın bu kadar ceza alması çok anlamsız..


    Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

    Ya bukadar laga luga yapacağınıza çocuk yaşta gelin yapılan kızları düşünün! Madem bukadar hassasınız, bundan bahseden yok tabi dinen uygun çünki di mi?

     

    Çocuk yaşta yapılan kızlara karşı hassas olmadığımızı nereden çıkardın? İki yüzlü karaktersiz dercesine hakarete varan cümlenin anlamının farkında mısın?

     

    Laga luga yapma diyerek sen laga luga yapıyorsun beynin basıyorsa anlarsın. Ne yapalım durduk yere burada "-kızlarada tecavüz ediyorlar onlarıda engelleyin!" diye anektot mu girelim senin anlaman için? "-Dinen uygun demiiiiii" diyerekte milleti din düşmanı, muhafazakar kesimi sübyancı gibi genelleyerek yaftalıyorsunuz ya, ne kadar şereften noksan olduğunuzu çok rahat ölçebiliyorum.

     

    ............

     

     

     

    Tayok tarafından 04/Kas/15 11:46 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Homo

    konu silinir. 

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Lise yıllarında ki bir olayımı anlatım size gençler, Gaziantep' te kerhane real adlı marketin yanına çok yakındır, o zamanlar da pek atraksiyon yapacak şeyler yok memlekette oraya sinemaya gidelim dedik, orasıda uzak bizim arkadaş babasına demiş baba real gidiceğiz bana para ver diye, babasıda atıyorum çocuğa 100 lira verirmiş ortalama öyle deyince çıkarmış atıyorum şimdinin 250 lirasını vermiş, bu adam da böyle bir şey yapabilirdi, :) gerçi benim babam yapmadı ama ben olsam bende böyle bir yol izlerdim, sizinde aklınız da kalsın,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek

    Kimse baba neden böyle birşeye ihtiyaç duydu diye yazmamış? Belki oğlanda eşcinsellik eğilimi var diye düşündü? Hata olan para ile yaptırması. Oğlan bırak yaşıtları arasından kendi bulsun. Sen ver bol parayı+ imkanı o kendi bulur.

    Para ile sex'e karşyım. Benim için arzular yoksa sex de yoktur. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    böyle baba herkese lazım, bizim baba bırak gerçeğini şişmesini ısmarlasa bile olurdu :(


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 5764 Toplam Mesaj: 53
babaya ilk iliski davasi