folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Babaya Son Bakış....

Babaya Son Bakış....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keopsx
    Keopsx's avatar
    Erkek

Şırnak'ta yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan piyade er Hasan Güreşen'in 2.5 yaşındaki kızı Zehra Güreşen'in babasına son bakışı, belki o ileride bugünleri hatırlamayacak ama bizler hafızamızdan silemeyeceğiz.Yazıkki bu tatlı, şirinmi şirin kızımız babasız büyüyecek.Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın ve terörist denen o vahşilere haysiyetsiz kimliksiz kişilerede hak ettiği cezayı versin...Bu fotoğraf herşeyi net ve açık bir şekilde ifade ediyor, Sayın Başbakanımızda umarım görmüştür bu fotoğrafı ve artık harekete geçme zamanı geldiğini anlamıştır umarım...!!!!! Yorum sizlerin arkadaşlar... 

BİZİM OLMADIĞIMIZ YERDE ADALET OLMAZ...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    İçim Gitti.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    içim bi hoş oldu ya gözlerindeki şaşkınlıga bakın:(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    içinde bulunduğumuz durumu en güzel anlatan fotoğraf
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Allah sabır versin Yarbay Melih Gülova nın görev yaptıgı akçay taburunda görevli olan tsk mensupları ve aileleri şehit olduna hala inanamıyor yalan gibi geliyor diyorlar orada görevli bir arkadaşla görüştüm bu konu hakkında konuşamıyor bile hepsi  tedirgin endişeli ve çok üzgün

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abi babam haberleri izlio şimdi hüngür hüngür ağlıo adam.. Baktıkca içim parçalanıo,gözlerim doluo.. 

Akp  hala ne bekliyor Amerikadan Hicazet mi??? Artık sonumuz olacaksada olsun Irağa girmek için NE BEKLİYORLAR... Genelkurmay Demedi mi girelim diye.. Yalandan hala niye kaçıyorlar,kıvırıyorlar...

Bunlar resmen göz göre ABD köpeğii yazıkk yaa Vallahi yazıkkkkkk.. Bu kadarda olunmaz..

Cenazelerde Yaşlı,kadın,genç demeden hükümet istifa diye bağırıyor herkes.. Başbakann çıkıyor Şehit üzerinden siyaset yapmayın diyor..  Ulan Sanki onlar siyasetçi Sen KASIMPAŞALI DELİKANLISIN YA NİYE SUSUYORSUN ÇIKIP BİRŞEYLER SÖYLESENE HALA CUMHURBAŞKANLIĞINDAN PİRİM YAPMA DERDİNDESİN.. ADAMIN UMRUNDA DEĞİL ŞEHİTLER ÖLMÜŞ ÖLMEMİŞ..HALA MİTİNG YAPIYOR UTANMADAN..

ABDULLAH GÜL ÇIKIYOR GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK,GEREKLİ PLANI YAPTIK DİYOR CİDDEN ÖLDÜRESİM GELİYOR.. ŞEHİTLER YERİNE BUNLAR ÖLSE KEŞKEE.. BU BASİRETSİZ ADAMLAR YÜZÜNDEN PKKLILAR ÇOŞTU..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    manisadaki cenazeye gittim fakat bakamadim... icim cok kotu oldu. mekanlari cennet olsun. bizim icin savasiyorlar. bizim icin sehit oluyorlar. gene gozlerim doldu...

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

babanın biride oğlum vatana feda olsun dedi haberlerde bittim abicim ya :(

1 ayda 32 şehit ne bekliyorlar operasyon için 3 bin şehitmi anlamadım ki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Dünya.. Merti, zalime eğiltme Ya'Rab..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    :( of çok kötü lan ya:S içim yandı

sırıtma la.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Dünya.. Merti, zalime eğiltme Ya'Rab..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
Toplam Hit: 2812 Toplam Mesaj: 19