Babaya Son Bakış....
-

Şırnak'ta yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan piyade er Hasan Güreşen'in 2.5 yaşındaki kızı Zehra Güreşen'in babasına son bakışı, belki o ileride bugünleri hatırlamayacak ama bizler hafızamızdan silemeyeceğiz.Yazıkki bu tatlı, şirinmi şirin kızımız babasız büyüyecek.Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın ve terörist denen o vahşilere haysiyetsiz kimliksiz kişilerede hak ettiği cezayı versin...Bu fotoğraf herşeyi net ve açık bir şekilde ifade ediyor, Sayın Başbakanımızda umarım görmüştür bu fotoğrafı ve artık harekete geçme zamanı geldiğini anlamıştır umarım...!!!!! Yorum sizlerin arkadaşlar...
-
İçim Gitti.
-
içim bi hoş oldu ya gözlerindeki şaşkınlıga bakın:(
-
içinde bulunduğumuz durumu en güzel anlatan fotoğraf
-
Allah sabır versin Yarbay Melih Gülova nın görev yaptıgı akçay taburunda görevli olan tsk mensupları ve aileleri şehit olduna hala inanamıyor yalan gibi geliyor diyorlar orada görevli bir arkadaşla görüştüm bu konu hakkında konuşamıyor bile hepsi tedirgin endişeli ve çok üzgün
-
Abi babam haberleri izlio şimdi hüngür hüngür ağlıo adam.. Baktıkca içim parçalanıo,gözlerim doluo..
Akp hala ne bekliyor Amerikadan Hicazet mi??? Artık sonumuz olacaksada olsun Irağa girmek için NE BEKLİYORLAR... Genelkurmay Demedi mi girelim diye.. Yalandan hala niye kaçıyorlar,kıvırıyorlar...
Bunlar resmen göz göre ABD köpeğii yazıkk yaa Vallahi yazıkkkkkk.. Bu kadarda olunmaz..
Cenazelerde Yaşlı,kadın,genç demeden hükümet istifa diye bağırıyor herkes.. Başbakann çıkıyor Şehit üzerinden siyaset yapmayın diyor.. Ulan Sanki onlar siyasetçi Sen KASIMPAŞALI DELİKANLISIN YA NİYE SUSUYORSUN ÇIKIP BİRŞEYLER SÖYLESENE HALA CUMHURBAŞKANLIĞINDAN PİRİM YAPMA DERDİNDESİN.. ADAMIN UMRUNDA DEĞİL ŞEHİTLER ÖLMÜŞ ÖLMEMİŞ..HALA MİTİNG YAPIYOR UTANMADAN..
ABDULLAH GÜL ÇIKIYOR GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK,GEREKLİ PLANI YAPTIK DİYOR CİDDEN ÖLDÜRESİM GELİYOR.. ŞEHİTLER YERİNE BUNLAR ÖLSE KEŞKEE.. BU BASİRETSİZ ADAMLAR YÜZÜNDEN PKKLILAR ÇOŞTU..
-
manisadaki cenazeye gittim fakat bakamadim... icim cok kotu oldu. mekanlari cennet olsun. bizim icin savasiyorlar. bizim icin sehit oluyorlar. gene gozlerim doldu...
-
babanın biride oğlum vatana feda olsun dedi haberlerde bittim abicim ya :(
1 ayda 32 şehit ne bekliyorlar operasyon için 3 bin şehitmi anlamadım ki
-
Dünya.. Merti, zalime eğiltme Ya'Rab..
-
:( of çok kötü lan ya:S içim yandı
-
Dünya.. Merti, zalime eğiltme Ya'Rab..