Babayla İlgili Sıkıntı Yardım Edin.
-
buna konu mu açılır a.q. git netten yıldız.tvden izle ne izleyeceksen. hem ne var 1 hafta izleme, hatta 1 yıl izlemesen nolcak. prensip olarak küfüre karşıyım ama bi siktir ya
-
Hadi baban hastaymış, sen ne halt etmeye bütün gün evde oturup tv kasıyosun amk?
-
gün gelecek babanı çok arayacaksın..küçük şeylere takılıp sinir stres yapmaya gerek yok bence
-
cevaplar için teşekkürler.
DJ_Alper kusura bakma hoca kötü şeyler hatırlatmış olabilirim.
Artek eyw.
irem25 ilgin için teşekkürler üşenmeyip okudum ama kendimden utanmamı bekliyorsan çok büyük bi yanılgı içerisindesin. söylediklerini yapmadığımı nerden biliyorsun ? her neyse mesajın için tekrar teşekkürler.
black_lord bilgi için teşekkürler bi frame ini izledim bende beğenmedim :)
aliyk hiç farkında değilim :) babamı da severim :)
zalimadam bu tarz bi durum tekrar olursa şakayla karışık söylerim, BABAMLA diyaloğum iyidir.
66albay ne hakkında konu açacağımı sana mı soracam ? ben bu sitedeki insanları kendime yakın gördüğüm için paylaştım.
gkhn759 bütün gün evde oturup tv kasmasam aylağın teki olup sokaklarda dolaşan tiplerden ne farkım olurdu ?
dikkatimi çekti müridlerin genelinde evde oturanlara karşı bi antipati var sanki, haftanın tamamında sabah altıda uyanıp evden çıkan eve geç gelen, aylardır yoğun tempodan dolayı rahat bi uyku uyuyamamış bi adamın evde oturmasından daha doğal ne olabilir ?
-
babaya saygı 1 televizyon icin kırmaya değmez bırak istediği yeri izlesin. Babam eve geldiğinde kumandaı o almaz ben eline veririm....
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
olay sabahtan akşama kadar izlemesi değil.
olay ikimizinde normal dönemlerde izlediğimiz programı inattan mıdır nedir bende izlemek isteyince izlememesi.
konuyu hayırsız evlat olayına çekmeyin.
-----------------------------sana oyle geliyordun, yoksa niye inatan yapsin ki, bi ara abimin de bana oyle yaptigi geliyordu ne alakaysa neyse zaten o zamanlar kucuktum
-
birde şöyle düşün hoca babanın sağlığı için evdeki televizyon ve diğer eşyaları gözünü kırpmadan pencereden aşşağı atarmısın ?
eğer cevabın evetse sıkıntı yapacak bişi yok televizyonun a.q de geç herşeyden öence sağlık gerisi kolay
-
way be probleme bak bide babasız olanları düşün hoca.
-
NE KADAR EVLENDİRME PROGRAMLARI VAR
SAMANYOLUNDAKİ HAKİM SUCLU MUHABBETİ VAR
MAHMUT TUNCER SHOW
MUSTAFA KESER SHOW
İZZET YILDIZHAN SHOE
SHOW DA SHOW
DURUMUN BENDEN KÖTÜ OLAMAZ HA İZLEMEK İSTEDİGİM BİŞEY OLURSA
BEN: baba su kanalı acarmıısn
babam: lan tv parasını ben verdim git al tv ni hangi kanalı izlemek istiyorsan izle
-
bir ailenin icler bukan drami