Backlink İsteyenler Baksin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bu kadar mı ısrarcı olur insan :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

herkez kendi işine baksın kardeş bu arada alan insanlar orada memnun olmayan yazın

2. parti backlink  açıldı domain sayısı 100 adet alabalicek kişi sayısı 1 ilk gelen alır

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

burada expliot satmıyorum ben satış forumuda değil zaten sadece web master arkadaşlar gidip gereksiz yere bir siteye

yüzlerce lira verip de link alıyor ben diyorumki uygun fiyata hit manyagı ol bukadar basit olay bu 100 domain e eklenicek kişi domainlerin en düşügü page rank 2 uygun fiyat.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

dip not sitesi 1 yıl dan az olan kişi gelmesin sitesi sandbox olur  en az iki yıllık domaini olan kişiler iletişime geçerse sevinirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

konu up örnek sayfa gösterimi yapabiliriz referans olarak inanmayanlar var ise

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

hocam fiatını pm ile rica etsem bende bi zahmed  :) saaol şmdiden

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

pr7 için pm alabilir miyim? site adresini de yazarsan sevinirim

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 2312 Toplam Mesaj: 18