Backtack 4Te Program Kurulumu[Yardım]
-
Ah lanet hata hocam orada belli bağımlılıklardan söz edilmiş ya onları kurman lazım kendi kuramamış
libxml falan dio istersen bi sudo apt-get -f install dene ama işe yaramaz elle kur apt-get ile
-
Theholiqan bunu yazdı
Ah lanet hata hocam orada belli bağımlılıklardan söz edilmiş ya onları kurman lazım kendi kuramamış
libxml falan dio istersen bi sudo apt-get -f install dene ama işe yaramaz elle kur apt-get ile
Hatayı verdide dpkg -i komutunu verirken internete bağlı değildi makina,internete girmesi gerekiyor muydu yoksa deb dosyasını / altına atıp komutu vermem doğru muydu?
apt-get ile ne yazıcam ki hocam,ben cidden bilmiyorum linux windows olsa bu kadar yormazdım seni ama biraz daha giriş seviyesine inip yazarsan sevinirim
Birde apt-get ile depodan indirmeye çalışıcak internet yok şuan bt4'de bağlayamamda windowsta zor giriyor hiç bağlanmıcak ağa bt4'te belli,internetle mi yapılıcak dediğin
-
hocam şimdi senin program ekstra dosya istiomuş ama onları alamamış orda libssl falan dio ya onları yüklicen tw varsa girem bakam bi pm at
-
Maalesef hocam torrentten çekicektim torrent dosyasını bile indirmiyor internetin yavaşlığını var sen düşün.
Benim yapabiliceğim şeyleri söylesen internet düzelirse filan yaparım,indiririm uplarım yaparım bişeyler işte
-
şimdi
apt-get update
ile depoların listesini güncelle
güncellemden bind9 u bulamaz
apt-get install bind9 -y ilede bind i kur.
bagımlıkılar vs hepsini kurar
-
backtrack 4 e bind niye kurmamıslar sasırdım
-
bind dns ile ilgili durduk yere herkes kullanmaz diye herhalde