Backtrack 5 Eğitim Seti Türkçe
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
TheGoFReT bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
TheGoFReT bunu yazdı:
ne ayak bu program ? işlervleri ne
-----------------------------program değil hocam işletim sistemi.
wireless ağlarını kırmakta yararlanılıyor daha çok.
hacker yazılımları bulunduruyor daha çok bünyesinde.
-----------------------------linux tabanlımı buda
-----------------------------aynen + kde
-----------------------------+ gnome
+ arm islemci destegi
-
eline emegine saglik cizik atiyorum bi ara bakma firsatim olur belki :)
-
Emeğine sağlık, paylaşım için teşekkürler.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------TheGoFReT bunu yazdı:
ne ayak bu program ? işlervleri ne
-----------------------------program değil hocam işletim sistemi.
wireless ağlarını kırmakta yararlanılıyor daha çok.
hacker yazılımları bulunduruyor daha çok bünyesinde.
-----------------------------o zaman çizik hafız ;) eyw. hocam emeğine sağlık ;)
-
şimdi benim laptopta intel bg2200 wireless kartı var. bactrack bunu tanıyo diye biliyorum. fakat şöyle bir sorunum var. laptopta wireless i açma kapam butonu var. windows üzerinde yazılımla çalışıyor. backtrack a geçtiğim zaman wireless default kapalı geliyo ve açamıyorum. bu sorunu çözmüş olan varmı acaba?
-
hayaletkurt bunu yazdı:
şimdi benim laptopta intel bg2200 wireless kartı var. bactrack bunu tanıyo diye biliyorum. fakat şöyle bir sorunum var. laptopta wireless i açma kapam butonu var. windows üzerinde yazılımla çalışıyor. backtrack a geçtiğim zaman wireless default kapalı geliyo ve açamıyorum. bu sorunu çözmüş olan varmı acaba?
-----------------------------Aldıgın leptopun sitesine Baksaydın Belki linux için driveri vardir
-
Hayaletkurt Yazalı Baya Olmuş Fakat Belki Başka Birisine Yardımcı Olabilir Diye Düşündüm.
http://linuxwireless.org/en/users/Devices
Sistem Sürücünüzü Tanımıyorsa Bu Siteye Girince Laptop Modelinize,Aygıt İsminize,Vendor İd ye Göre Sürücüler Bulabilirsiniz.
Selametle -
Peki Bununla Tam Olarak Neler Yapılabilir
-
İçerisinde Birçok Yardımcı Proğram Eklenti Vardır.Genellikle Güvenlik Uzmanları Tarafından Kullanılmakta Gerek Hacking Gerek Test İşleri vs. Ufak Bir Örnek Verecek Olursak Etrafında Hedeflediğin Bir Wirelles Ağının Şifresini Paketleri Dinlemeye Alarak Kolaylıkla Kırabilirsin.Diğer Bir Örnek Ortak Ağdan İnternete Giriyorsan Diğer Ortağının Senin Belirlediğin Sitelere Erişimi Yasaklayabilirsin.Mesela Adam Googleye Giremez,Çeşitli Uygulamalar Sayesinde Siteye Giriş Yaptığı Login Bilgilerini Sanki Windows Bir Sistemde Keylogger Yedirmiş Gibi Alabilirsin.
Anlatmakla Bitecek Bir Sistem Değil Sadece Senin HayalGücüne Kalmış Birşey.Sistemi Öğrenmek İçin İngilizce Temelinin Olması Gerekmekte Çünki Sistem İngilizce.
İngilizce Hacking Ve Güvenlik Forumlarını Takip Ederek Videolu,Resimli Anlatımlara Erişebilirsin.
SelametLe~ -
indiriyorum :)