Badboyv5 End Tuşu Nasıl Deişirim ?
-
arkadaşlar en tuşunu nasıl değişirim ?
-
End
-
yokmu yardım edebilcek ?
-
BaDBoYv5 nedir diye merak ettim aradım , speedhack cıktı hocam cok küfür yersin sw da.
:)
-
yok speed hack kullanmak için değil bunla sw ye gir end basılı tut sw dekileri atıyor. :) Ama end basınca cs kapanıyor oynıyamazmısınız ayarlarıyla ?
-
Badboydan degilde csden halledebilirsin. tek satirlik kodla olabilecek iş ama hile taraftarı olmadığım için sölemek içimden gelmiyor. Hile kullanmasan daha iyi olur. :)
O Milleti atma falan kimden duyduysan yalan, söliyim :) -
cs de konsola unbindall yaz olur
-
hocam end tuşuna farklı bir görev verirsen sorun çözülür options keyboarddan mesela swim downı end yap o zaman kapanmaz
-
Badboy 'un büyük ihtimal deneme versiyonunu elinde var.Deneme versiyonu düzgün çalışır sorun yaşamazsın ama saydan devamlı " BadBoy v5 cheat ...vs. " yazar.Server'a o hile ile giren dallamaları çok banladım.END yada HOME tuşuna başsan oyundan atmazsa bile benim serverımda vardı mesela saydan ' END tuşuna baştım hileyim.Admin banla beni ' yazıyordu.Dikkat et girdiğin serverlarda benim sistemden olmasın :)
-
remapkey.exe yi kullan nette ara bulursun
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Badboydan degilde csden halledebilirsin. tek satirlik kodla olabilecek iş ama hile taraftarı olmadığım için sölemek içimden gelmiyor. Hile kullanmasan daha iyi olur. :)
O Milleti atma falan kimden duyduysan yalan, söliyim :)
-----------------------------kendim yapıyordum adminleri sadece atıyordu yalan söylicek deilim engellediler end tusunu.