Bağ Bahçeye Bungalov Yasal Mı?
-
Sanırım kaçak sizce alınır mı?
zeybekustasi tarafından 29/Eki/24 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
Gerekli izinleri aldiysa o bolgede imar planinda buna izin varsa belediyece kurabilir de , ona göre projelendirilmeli vs. Yasal tam manasiyla izin icin.
Belki hic ugrasmadi tanişi vardi belediyede yemledi gecirdi.? Bugun agrimaz 5 sene sonra agrir basin misal?
Gider kil bir komsu sikayet eder o zaman dosya yeniden acilir belediyede vs... , akraban gelir hasetlenir sikayet eder ne bileyim vs vs vs vs...
Sen tartacaksin senaryoları ve risk i.
-
5 dönüm üstüyse tarlaya da yasal. altindaysa bir sikayete bakar.
bilmedigim mevzu zeytinlikler icinde gecerli mi ?
-
futurist bunu yazdı
5 dönüm üstüyse tarlaya da yasal. altindaysa bir sikayete bakar.
bilmedigim mevzu zeytinlikler icinde gecerli mi ?
Abla 5 dönüm olayı konut metre karesini düşünen sonra yine 5 dönüm kalacak şekilde oluyor
O 5 dönümün resmi yolu yoksa yasak
Yerinde olsam yapmadan önce ileride kafam rahat olsun diye izin alırım
-
Git yerinde gör , muhtarı bul konuş , çevreyi gözünle gör .
Arkanda inek ahırı istemezsin , hayvan bakılan köy se iş boka batar. Komşu parseller ne durumda, dediğim gibi hayvan bakılan yerlerdense iş olmaz.
Arkasından su geçiyor muş . Son 5 10 yıldır dere taşmış mi , su nekadar yükseliyor, arazi nekadar yüksek , dereye 0 yükseklik falan sa çöpe at . O dere taşar , evi su basar .
Bungalov var ama nasıl, yere beton , ,demirden dandik iskeleti, üstüne lambiri , dışardan osursan duyulur . İzalasyonu varmı, elektrik, su , kanalizasyon varmı ,
Ben 10 yıl uğraştım ,yolu olmayan lağımı olmayan yerle , vidanjöre servet ödeme yaptım .
Yapı ne zaman yapılmış, yapı kayıt belgesi varsa fiyat uygun kalır .
Çevre boş parseller kaçpara muhtara sor bakalım, evi de sor, komşuları da sor , belediyeye git sor , boru değil sen paraya 4m para vereceksin.
Köyde arsaları sor bakalım 500 metre üstü yerler kaç tl , belli olmaz . Ucuz sa kendin ev yaptırırsın, yeterki arazi ucuz olsun .
samaccc tarafından 21/Eki/24 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
direk belediyeyi ara sor.
alırken de bungalov ve üstündeki eşyalarla ilgili notede sözleşme yaptır.
-
Mesaj artı yasal, Evrakları mevcut. diye döndü
zeybekustasi tarafından 21/Eki/24 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
aradım konultum:
elektrik yok : panel
su yok: dere
ilan fail :)
zeybekustasi tarafından 21/Eki/24 12:01 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
aradım konultum:
elektrik yok : panel
su yok: dere
ilan fail :)
abi şöyle
arazi 350 400m2 altı olduğu zaman geleceğe yatırım da olmuyor .
neden
çünkü üstüne bi bok yapamıyorsun . 300 altı ölüm leş.
yarın elektrik su yol gelsin
200m2 arazi ne yapacaksın üstüne 40m2 ev . çöp
ha ucuz olur . amin . arazi 200.000 üstüne 350.000e bişey yaparsın . ... devlet yıksa da sorun yok . maksat arada mangal yapacak yerin olur .
-
"Köyün hemen içinde ve yerleşim yerinin bahçe kısmında kalmaktadır" ne demek?