Bağış Karşılığı Orjinal Galatarasaray Forması
-
Elimde bir adet orjinal m beden etiketleri üzerinde galatasaray forması var. Mehmetçik vakfına veya löseve herhangi bir miktar bağış yapan kişi bana makbuzunu atsın göndereyim kenarda duracağına bir işe yarasın :) aylardır duruyor forma. Sitede 99 tl olan formadır. http://www.magazagsstore.com/?urun-1789-galatasaray-metin-oktay-parcali-formasi-atki-bere-hediye- Kargo ücreti size aittir zira öğrenciyim 5 kuruş param yok şu anda :D
-
Ups
Çok hoşuma gitti işin mantığı tema vakfı da dahil bende yapayım böyle, iyi fikir
-
kaç tl lik bir bağış istiyorsun m benim bedenim :D
-
bagıs mıktarı ne kadar hocam :)
-
yaptım bağış.
-
Hocalar ozel mesaj hakkım doldu bugun ıcın. Heyet sen adresını bana yolla ben carsıya ınınce kargolayım sana fınaller var bu hafta bıraz gecıkebılır kusura bakmazsın umarım
-
Easx bunu yazdıHocalar ozel mesaj hakkım doldu bugun ıcın. Heyet sen adresını bana yolla ben carsıya ınınce kargolayım sana fınaller var bu hafta bıraz gecıkebılır kusura bakmazsın umarım
vay anasını gitti ya :D
-
Easx bunu yazdıHocalar ozel mesaj hakkım doldu bugun ıcın. Heyet sen adresını bana yolla ben carsıya ınınce kargolayım sana fınaller var bu hafta bıraz gecıkebılır kusura bakmazsın umarım
mail adresini gönder hocam makbuz ve iletişim bilgilerini ordan paylaşırım.
sekizkarakter@gmail.com
HeYeT tarafından 29/Ara/14 19:01 tarihinde düzenlenmiştir -
emreasalman@gmail.com
-
Ulan tam bana goreydi beee
Bi hafta askerlik yapardim he bagis yerine :D
-
valla ben de cevabını bekledim adamın ama gitmiş forma
Toplam Hit: 1389 Toplam Mesaj: 12