folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bağış Karşılığı Orjinal Galatarasaray Forması

Bağış Karşılığı Orjinal Galatarasaray Forması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Elimde bir adet orjinal m beden etiketleri üzerinde galatasaray forması var. Mehmetçik vakfına veya löseve herhangi bir miktar bağış yapan kişi bana makbuzunu atsın göndereyim kenarda duracağına bir işe yarasın :) aylardır duruyor forma. Sitede 99 tl olan formadır. http://www.magazagsstore.com/?urun-1789-galatasaray-metin-oktay-parcali-formasi-atki-bere-hediye- Kargo ücreti size aittir zira öğrenciyim 5 kuruş param yok şu anda :D

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ups

Çok hoşuma gitti işin mantığı tema vakfı da dahil bende yapayım böyle, iyi fikir

9200 feetde alınan ilk nefes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

kaç tl lik bir bağış istiyorsun m benim bedenim :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bagıs mıktarı ne kadar hocam :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yaptım bağış.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Hocalar ozel mesaj hakkım doldu bugun ıcın. Heyet sen adresını bana yolla ben carsıya ınınce kargolayım sana fınaller var bu hafta bıraz gecıkebılır kusura bakmazsın umarım

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Hocalar ozel mesaj hakkım doldu bugun ıcın. Heyet sen adresını bana yolla ben carsıya ınınce kargolayım sana fınaller var bu hafta bıraz gecıkebılır kusura bakmazsın umarım

vay anasını gitti ya :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

mail adresini gönder hocam  makbuz ve iletişim bilgilerini ordan paylaşırım.

sekizkarakter@gmail.com

HeYeT tarafından 29/Ara/14 19:01 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    emreasalman@gmail.com

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Ulan tam bana goreydi beee

Bi hafta askerlik yapardim he bagis yerine :D

İmzalamazsam ne olcak?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

valla  ben de cevabını bekledim adamın ama gitmiş forma

Toplam Hit: 1389 Toplam Mesaj: 12