Bağış Karşılığı Satılık R10 Davettiyesi
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
Alper bütün paralı hesapları bağışlı hesap yaptın .. Adsense r10 ..
Ama güzel uygulama, hayırlara vesile olsun yaptığın bu uygulama.
-----------------------------eyw şu avatarı değiş artık bıkmadınmı ? :)
-
Hesap hala duruyorsa up. Dj_Alper hocam cidden tebrik ederim. Durumum bu ay çok ama çok kötü yine de 10 liralık bir bağış da ben atayım. Hayırın azı çoğu olmaz.
-
manyaki bunu yazdı:
Hesap hala duruyorsa up. Dj_Alper hocam cidden tebrik ederim. Durumum bu ay çok ama çok kötü yine de 10 liralık bir bağış da ben atayım. Hayırın azı çoğu olmaz.
-----------------------------eyw hoca bu ay sen benim durumu görsen ağlarsın :)
para harcamayım diye yanıma para almıyom o derece :)
ama normalde 20-30 lira r10 davettiye cebime girse o para ne olacak girmese ne olacak bir çocuğunbelki 10 dk lık tedavisi ama herkes duyarlı olsa ahh ahh
-
bende de 2 adet davetiye var, dj_alper'le aynı şartlarda ben de verebilirim. tabi öncelik dj_alper'indir.
-
hotboy bunu yazdı:
bende de 2 adet davetiye var, dj_alper'le aynı şartlarda ben de verebilirim. tabi öncelik dj_alper'indir.
-----------------------------vay kardeşim :) ne diyom ben ne varsa -30k id var :)
-
up
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------vay kardeşim :) ne diyom ben ne varsa -30k id var :)
-----------------------------aynı şekilde bende de 1 davetiye var. öncelik alper > hotboy olarak eğer çok isteyen varsa bağışını yaptıktan sonra bende yardımcı olurum.
-
FOXXLY bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------aynı şekilde bende de 1 davetiye var. öncelik alper > hotboy olarak eğer çok isteyen varsa bağışını yaptıktan sonra bende yardımcı olurum.
-----------------------------eyw
geldim nişanlandım
up :)
-
Helal olsun davetiye kaldıysa arenatr ile takas edebilirim :)
-
beyler
r10 hesabı + gg hesabı bağış karşılığında verildi
yönlendirenden alandan Allah razı olsun