Bağlantı Gidip Geliyor
-
Selam müridler,
Net iki dakikada bir gidip geliyor. Üç gündür böyle. Neden olabilir?
-
sinyal ışığı da gidiyor mu yoksa sadece net mi ?
-
Sinyal ışığı da gidiyor. ADSL ve sağındaki.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Sinyal ışığı da gidiyor. ADSL ve sağındaki.
-----------------------------1) Kabloları kontrol ettin mi ?
2) Dağıtıcı ( splitter ) i kontrol ettn mi ?
3) Virus taraması yaptın mı ?
4) Şu ana kadar neler uyguladın çözüm olarak ?
-
Kimde yokki bu sorun.Kablolarda sorun olmadıgını varsayarsak modeminizi resetleyin belki çözüm olabilir.
-
Sorduklarının hepsini yaptım. Başka da bir şey gelmedi aklıma, belki çalışma vardır diye bekliyorum işte üç gündür.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Sorduklarının hepsini yaptım. Başka da bir şey gelmedi aklıma, belki çalışma vardır diye bekliyorum işte üç gündür.
bu hiç çalışma problemine benzemiyor.Splitter ı değiştir bence.edit: splitter oksitlenme yapıyor her şey normal gibi duruyor ama splitter ı değiştirince düzeliyor
-
Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm bakalım düzelmezse kablolarla splitteri değiştiririm. Cevap yazan herkese teşekkürler.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm bakalım düzelmezse kablolarla splitteri değiştiririm. Cevap yazan herkese teşekkürler.
splitter. -
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Bundan tam emin olmak ıcın bı ttnetı ara sor bakalım,bulunduugn ılde,ilcede herhangı bır calısma varmıymıs. -
emin olamamakla birlikte ttnet i arayıp bağlantını uygun hıza ayarlamalarını söyleyebilirsin. bundan öncede bi arıza kaydı çıkart hocam.