Bağlantı Gitti Bı Daha Gelmedi...Acil Yardım
-
murid kardeslerim bızım baglantı bıkac gun once tekrar kesılmıs ve bıkac saat sonra gelmıstı...en son bugun gene elektrıkler gıttı ve hemen geldı neyse pclerı actım ama baglantı yok gelır dedım ..bekledım gelmedı...modem fıslerını nsokup taktım olmadı..modemı dınlendırdımolmadı.reset attım modeme.olmadıfabrıka ayarların dondurdum olmadı.pclerı kapadım bı sure dınlensın dıye sonra gene actım gene olmadı baglantıyı durdur dedım..sonra onar dedım gene olmadı...ne ettıysem olmadı...acaba neyden olabılır ? elektrık dalgası yuznden olusan bı sorunmu ? nasıl duzeltebılırım?
ayrıyeten bı sobaj olma ıhtımalı de aklıma geldı..bırılerı modeme gırdıgı zaman ıp adresı kayıt oluyor..o kayıtlar neredeydı..bır ara bılıyordum ama az once baktım tam yerını bulamadım...
amk..yakınımızdakı tum cafelerde baglantı var bıtek bızde yok7 saattır baglantı yok gelen musterılerıde bız kovuyoruz nerdeyse baglantı yok dıyoruz onlar gıdıyor...ne yapabılırım bı yardım edın lutfen acılınden.... -
yardım eebılen yokmu yaw ? :S :S
-
hoca bi telekomu ara derim
belki DNS sorunudur
yaniii eğre sizde bişi yoksa
telekomda bişiler vardır
4440375 bi ara derim
-
yaW adamlareı aradık dedıler postaneyı arayın onuda aradık dedıler yenıleme oluyorya..baglantınız 1024 ten 4098 e cıkartıyorlarmıs herhalde sızın modem felan kaldıramıyorm ondandır..sıoz fax cekınn 1024 e cevırsınler dıe fax yolladık sıdmı duzelmesını beklıyoruz....:S acaba olabılırmı oyle bısey ?
-
1024 den 4098 e bağlantı çıkarmayı siz mi teklif ettiniz.yoksa bunlar ana merkezden böyle bir alt yapımı kuruyorlar (yani sizle alakası yok)
eğer sizle alaksı yoksa modem kaldırmıyor faln diye salakça bir cevap olamaz hoca. Çevrendekilerde bağlantı varsa o zaman sorun sizin bağlantı,modem ayarları,pc ayarlarındandır. çevredeki internet kafalerden modemi ödünç alın ve deneyin.sorunun modemde olup olmadığını tespit için.. bence bağlantılarda sorun var. bağlantı üzerine yoğunlaşın
-
walla telekom gerızekaloıları ole yapmıs kendılııgınden 4098 e cıkarmıslar...artık baglamntı gelmıyordu..bılmıyorum onlar dıyordu kaldırmıyor herhalde dıe..neyse Allahtan 1024 e cevırdık adsl geldı modem ayarlarını da yenıden yaptım oldu cok şükğür 3 gundur ısyan edıyorduk yaw :D:d telekoma kafam değil onların baglantıları gırsın a.q o 5 kurusa yaramayn baglantıları..
Toplam Hit: 1705 Toplam Mesaj: 6