Bağlantı Kesme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

slm müritler ağdaki bazı kişiler net parasını vermedi :@ bu yüzden bağlantılarını kesmem gerekiyo modemden mac filtrelemeden pc yi engelliyorum bu sırada benim pcninde bağlantısını gidiyo bunun nedeni ne olabilir. kafayı yicem:S modem airties-205

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adanın lan kablosunu modemden çıkar (:

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    wireless kullanıyorsun sanırım. DHCP bölümünden ip dağıtımını kısıtlayabilirsin yani diyelim 10.0.0.4 den 10.0.0.255 ise bunu 10.0.0.4 den 10.0.0.5 yap ya da senin kullandığın bilgisayar sayısına göre ayarla adam ip alamasın. veya mac filtrelemesi yap hatta ve hatta wireless şifresini değiştir adam bağlanamaz.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

yok 10 kişi bağlanıyoz ve kablolar cok karısık hangisinin onun kablosu olduğunu anlayamam bunu modemden ayarlamam lazım.

stil bro adam kablosuzla bağlanmıyo wireless varda o kabloyla bağlanıyo wirelessle bağlanmıs olsa dediğin gibi kablosuz un şifresini değiştirip bağlantısını kesebilirsin ama kabloyla bağlanıyo :S normalde mac adresi filtrele diyince bağlantı gidiyo ama sade onun deil benimde gidiyo burda anlamadığım şey benim neden bağlantım gidiyo :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------

yok 10 kişi bağlanıyoz ve kablolar cok karısık hangisinin onun kablosu olduğunu anlayamam bunu modemden ayarlamam lazım.

stil bro adam kablosuzla bağlanmıyo wireless varda o kabloyla bağlanıyo wirelessle bağlanmıs olsa dediğin gibi kablosuz un şifresini değiştirip bağlantısını kesebilirsin ama kabloyla bağlanıyo :S normalde mac adresi filtrele diyince bağlantı gidiyo ama sade onun deil benimde gidiyo burda anlamadığım şey benim neden bağlantım gidiyo :(

Bu Gün Birisini Çek, Bekle Gelen kişi O Kablonun Sahibidir. :) Yaz Adını kablonun üstüne kağıtla yapıştır. Aynısını Diğerlerinede yap hem Ayak üstü geldikçe Borçlarını Toplarsın hemde tek tek hangi kablo kimin örenebilirsin. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

dayı airtires de mac filtreleme hep problemlidir sana tavsiyem teknik servisi araman

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

Bu Gün Birisini Çek, Bekle Gelen kişi O Kablonun Sahibidir. :) Yaz Adını kablonun üstüne kağıtla yapıştır. Aynısını Diğerlerinede yap hem Ayak üstü geldikçe Borçlarını Toplarsın hemde tek tek hangi kablo kimin örenebilirsin. ;)

aga seni bi an kendim sandım :D dediğin gibi yapmayı düşündüm aslındada işin doğrusu uğraşmak istemedim. modemden ayarlanırsa daha iyi olur. ağdaki bütün pc lerin mac adreslerini,ip adreslerini,pc adlarını almıstım o yüzden daha kolay olur zaten ayarlayamazsak dedin gibi yapcaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

aga seni bi an kendim sandım :D dediğin gibi yapmayı düşündüm aslındada işin doğrusu uğraşmak istemedim. modemden ayarlanırsa daha iyi olur. ağdaki bütün pc lerin mac adreslerini,ip adreslerini,pc adlarını almıstım o yüzden daha kolay olur zaten ayarlayamazsak dedin gibi yapcaz.

Mantıklısıda Budur Şahsen ben öyle yapıyorum bak benim biri getirmedi kablosunun üstünde adı yazıyor, Ahhanda Çektim, Akşam olmadan Düşer 3 gün geçti, Getirip Kuzu Kuzu verecek payı olan borcu. :) O yöntemle Uraşacağına Yaz adını adamın yeni üye olanlarıda düzenli yaz, Başın arımaz, Kolay Gelsin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:

aga seni bi an kendim sandım :D dediğin gibi yapmayı düşündüm aslındada işin doğrusu uğraşmak istemedim. modemden ayarlanırsa daha iyi olur. ağdaki bütün pc lerin mac adreslerini,ip adreslerini,pc adlarını almıstım o yüzden daha kolay olur zaten ayarlayamazsak dedin gibi yapcaz.

hocam eger o bılgılerı aldıysan kabosunu cekınce adamın bılgısayar bılgılerını modemn de gormemen lazım sırayla dene  mısal kendınınkını  cektıgın zaman kendı bılgılerın modemde gorunmemen lı sırayla dene hangı kabloyu cektıgınde adamın bılgılerını goremıyorsan o kabloyu takma :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

aga seni bi an kendim sandım :D dediğin gibi yapmayı düşündüm aslındada işin doğrusu uğraşmak istemedim. modemden ayarlanırsa daha iyi olur. ağdaki bütün pc lerin mac adreslerini,ip adreslerini,pc adlarını almıstım o yüzden daha kolay olur zaten ayarlayamazsak dedin gibi yapcaz.

hocam eger o bılgılerı aldıysan kabosunu cekınce adamın bılgısayar bılgılerını modemn de gormemen lazım sırayla dene  mısal kendınınkını  cektıgın zaman kendı bılgılerın modemde gorunmemen lı sırayla dene hangı kabloyu cektıgınde adamın bılgılerını goremıyorsan o kabloyu takma :)

aynen aga seninkide mantıklı fatura tarihinden 3-4 günde deil 10 gün geçti gecikme bedeli alcam ipneden a.q

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Abi Bu Yöntemi Portları Kapatarak Yapabilirsin..
Toplam Hit: 2813 Toplam Mesaj: 19