Baglantı Neden Her İki Dakikada Bir Kopar?
-
Bilgisayar bir haftadır her iki dakikada bir baglantıyı koparıyor. Başka ağlarda denedim, altta çalışan programları inceledim fakat neden boyle birşey yaptıgını hala bulamadım. Muhtemelen worm bulaştı makineye. Sizce ne yapmalıyım? İşe yarayan bir yontem bilen mürit arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum.
-
modem ile arandamı bağlantı kopuyor yoksa internetinmi kesiliyor.
-
internet kopuyor. modemle baglanti sürekli var. Şimdi dikkatimi çekti. Tahribat.com/IpAdresiDegisti diye bir linke yonlendiriyor. yani surekli bi ip değiştirme olayı var. birde şaşmıyor her iki dakikada bir kopuyor.
-
modem de time out değeri vardır, ona bir göz at ondan olabilir. onda bir sorun yoksa farklı bir modem ve bilgisayar ile deneme yap hangisinde sorun kesin olarak saptamış olursun.
birde ip den kopma diye bir olay var hatla ilgili, ilk söylediklerimi yap sorun devam ediyorsa ara servis sağlayıcını ben ip den kopuyorum de, bir arıza kaydı açsınlar...
-
Makina bunu başka ağlarda da yapıtı. O secenegi eledik yani. Modemden veya hattan değil. 7 dakikadır kesmedi dah yeni kesti. bilgisayara otomatik ip almasını emreden birşey var olsa gerek!
-
Belki Kopmaya Programlıdır ? .:))
-
Vay arkadaş :D
-
www.malwarebytes.org sayfasından free versiyonu indirip bilgisayarını taramaya programla
-
Hocam Malvare taramasını felan yaptım. makinayi didik didik ettim. hani kesilemn anda calısan programlardan hizmetlere kadar. Vallahi çözemedim :S
-
sistemin yedeğini alsan da, (norton ghost & acronis backup falan ile) bir güzel format atsan ve sonra baksan hiçbir program kurmadan önce
internet sağlam mı diye?
-
Ev telefonunu açınca cızırtı sesi duyuyormusun ?