Bağlantım 5 Dakikada Bir Kopuyor
-
yahu 6 mb hızı desteklemeyen modem için 15-20 senelik modem lazım. son 10 yıl çıkan modemlerin alayı 10 mb destekliyor
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
yahu 6 mb hızı desteklemeyen modem için 15-20 senelik modem lazım. son 10 yıl çıkan modemlerin alayı 10 mb destekliyor
-----------------------------Ttnetin picatel mi ney ovar oda ariza cikardi
zyxel var suan oda ayni problemi verdi sorun modemde degil başkan genel olarak düşün bölgesel bir sorun
belli bi sınırın üstüne cikinca kopmalar yaşaniyor
ben aradim hızım en yüksek neyse o olsun koparsa kopsun dedim ki öylede oldu kopmalar yaşandi yine tekrar hizimi sabitledim kopma fln kalmadi
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç biriyle alakali degil tamemen bulundugun bölge ve senin internet hizinla ilgili bir problem var
yani yüksek hizda modemin uyuşmuyor buda sürekli netin düşmesine sebebiyet veriyor ttnet müşteri hizmetlerini ara hizini az biraz düşürsünler bak sonra düşerse gel buraya yaz veya pm at
-----------------------------adam haklı..
aynı problem bende ve komşudada vardı
modem hızı desteklemiyor değil, kablolar ve ttnetin o bölgedeki alt yapısından kaynaklanıyor.
hızını sabitlesin kopma yaşamassın ( hala kopma yaşarsan arıza kaydı yaptırırsın, yada senden kaynaklıdır )
-
Ev telefonunu dinle cızırtı geliyor mu hocam, eğer geliyorsa bina kablolarında sorun vardır.
-
hocalar adamı duzgun dınleyın adam hem bende hem komsumda aynı hata verıyor dıyor kendı modemınden veya kendısı ıle herhangı bır problemı yok sızın bolgede bulunan bır arızadan dlayı bole bırsey olmustur arıza bıldırımı yap onlar gelır bakarlar kısmet ama bayramdan sonra dıye bekle artık kısmet ne zaman gelırlerse
-
aynı sorun bendede var. nakil yaptırdım 3 gun once.. vızır vızır çalışan netim şuan bulundugum bolge nedneiylemi yoksa kablodan dolayımı bazen 5 dk de bir bazen satte bir kopuyor. arıza kaydı bıraktırdım. ama bayramda sonra bakalım... bu konuda once kablodan sonra bulundugun bolgeden kaynaklanan sorunlar nedeniyle oluştugu duyumlarım ağırlıkta.