Bağlı Gözüken Sahte Üyeler?????
-
Arkadaşlar bi forum var isterseniz adresi de veririm neyse üye oldum geyiğine. Binlerce üyesi var 0 mesajlı. Gerçekten binlerce.
Hadi dersiniz denyoyla girmişler ama yok 300den fazla adam online gösteriyo. Ne zman girsem böyle ama abartmıyorum günde 5 mesaj yazılırsa anca.
Admine özel mesaj attım cevap bile vermedi. Yazan 2-3 kişi var başka kimse yok ama devasa görünüyo sayısız mesaj falan...
Çözemedim işi. Hadi tamam üyeler sahte ama nasıl online gösteriyo? SMF 1.1.2
mesela bakın
Bugün En Çok Online: 4280. En Çok Online: 8462 (28 Nisan 2007 02:50:49)
-
forumun adresini pmden bi sallasana merak ettim bi bakiim
-
ya buyutulcek bişey yok edmin yapmıştır o kadar üyeyi daha öyle bi dünya forum var.
örn; wc..
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------ya buyutulcek bişey yok edmin yapmıştır o kadar üyeyi daha öyle bi dünya forum var.
örn; wc..
-----------------------------Ama 300bilmem kaç adam online gözüküyo ve bu adamlar değişiyo öyle hep aynı kişiler de değil. Fakat 300bilmem kaç adam aynı anda bağlıyken tüm gece 1 mesaj bile yazılmayabiliyo.
-
adamın ne kârı olabilir bu işten ben onu anlamış değilim. :S
-
yolladığın adrese beş dakika öncesine kadar denyoyla üyelik üretebilirken şimdi ne olduysa oldu e-maili sallama bi kaç değişken şeklinde yaptığımızda online göstermiyor, ama ne kadar çok online var di mi :)))
-
yaparız sorun değil de olayı merak ettim. yoksa banane uyduruk forumdan. bin lerce demişim az demişim 10binlerce üyesi var a.q.
-
admine bi pm at bakalım kendisi inananıomuymuş buna :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
admine bi pm at bakalım kendisi inananıomuymuş buna :)
-----------------------------Hocam aynen yaptım hem de online gözükürken attım 2-3 gün önce hâlâ tık yok :D
MSNden ekledim kabul etmedi daha. Hesapta forumda online :)
-
üyeleri gibi adminleride fake demekki...
-
ooo tamamen kolpa
Örn bi bölüme tıkladım 300 küsür kou 700 küsür cevabı varmış, mış mış bi bok yok 10 tane konu var görüntülenme sayıları 1 bazıları 2 cvplar da 0 :)) belki böle tatmin oluyodur :d