Bağlı Gözüküyo Ama Safyaları Açmıyo
-
pcye format attım sonra bi daha nete bağlanamadım bağlı gözüküyor ama işlem yapmıo airless rt-205 modemim war ve kablosuz ağım düzgün çalışıyor.
tekrar format atıp kurmayı denedim ama olmadı. bu sorundan nasıl kurtulcam bulamadım yardımlarınızı bekliyorumm!!
-
bende aynı sorunu yaşadım fakat ethernet kartının driverını tekrardan yükledim sorun kalmadı...bu arada kullanıcı adını ve şifreni dogru girdiginden emin ol modeme...ve birde antivirüs ne kullanıyorsun...o engellemiş olabilir...
-
kullanıcı adını ve şifreyi defalarca kez kontrol ettim.. avast kullanıyorum.. ethernet driverını yeniden yüklemeyi deneyim zaten ben yüklemiyordum windows kendisi tanıyodu etherneti..
-
yanlislikla bir dns tanimlamis olabilirsin,
internet sayfasi ile ilgili ayarlari degistirmissin olabilir,
modemin telefon hatti kablosu cikmis olabilir, modemin ayarlarinin duzgun yapilandirilmamis olabilir,
orda bagli gozukmenin sebebi modemine bagli oldugunu gosterir ama nete cikamiyorsun su an aklima bunlar geliyor
-
kodumun avastı neti de kasıyo :) ne buluyonuz bi anti de ya trojen yiyo resmen :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kodumun avastı neti de kasıyo :) ne buluyonuz bi anti de ya trojen yiyo resmen :)
-----------------------------Kesinlikle katiliyorum.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------yanlislikla bir dns tanimlamis olabilirsin,
internet sayfasi ile ilgili ayarlari degistirmissin olabilir,
modemin telefon hatti kablosu cikmis olabilir, modemin ayarlarinin duzgun yapilandirilmamis olabilir,
orda bagli gozukmenin sebebi modemine bagli oldugunu gosterir ama nete cikamiyorsun su an aklima bunlar geliyor
-----------------------------Filter'leri kontrol et. Ev/Ofis-'indeki butun hatlarda (ozellikle main socket-ana hat) telefonunu ve internetini ayiran filter takili olmasi gerekir.
"modemin ayarlarinin duzgun yapilandirilmamis olabilir,"
Internet Explorer veya Firefox'u acip, adres cubuguna modem adresini girerek modem'in ayarlarini denetleyebilirsin.
Not: Bunun icin telekomu arayip, dogru konfigurasyon'un nasil yapilabilecegini sorabilirsin.
-
modemin ayarlarında herangi bi sorun yok.. laptopla bağlanabiliyorum kablosuz ağım ve internetim normal çalışıyo.. ama masaüstüyle nete giremiyorum.. pcyi formatladıkdan sona böyle oldu..
antivirüsden de değil diye tahmin ediyorum avastı sildim denedim bi değişiklik yokk:((
-
kullanıcı adından sonra "@ttnet" i eklemişmisin bi bak bakalım (:
-
modemle birlikte verilen bir kullanım kalvuzu olacak oradaki adımları tek tek izle büyük ihtimalle IP den ya da dns den yapıyo bende de iınca modem var aynı sorunu ben de yaşıorum çünkü kullanım klavuzu içinde yerel ağ bağlantıları ile ilgili bölümler olacak resimli anlatımların tümünü elinle yap varsayılan ağ geçidi alt ağ maskesi yeğlenen dns filan bu değerler klavuzun içinde yazar bunların hepsini uygula yerel ağ bağlantısını devre dışı bırakıp etkinleştir sorun büyük ölçüde ortadan kalkacaktır
-
kuklaci bunu yazdı:
-----------------------------modemin ayarlarında herangi bi sorun yok.. laptopla bağlanabiliyorum kablosuz ağım ve internetim normal çalışıyo.. ama masaüstüyle nete giremiyorum.. pcyi formatladıkdan sona böyle oldu..
antivirüsden de değil diye tahmin ediyorum avastı sildim denedim bi değişiklik yokk:((
-----------------------------
internet ayarlarina bir dns araligi girmis olabilirsin
internet explorer sayfasina bir proxy girmis olabilirsin