folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bahadır Baruter'den Ottoman Bugs

Bahadır Baruter'den Ottoman Bugs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Din ü devlete, mülk ü millete kim el uzatırsa tiz kellesi urula, adalet gecikirtirilmeye!

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

bahadır baruter gerçekten bir ustadır çizgilerine zaten hiç bir şekilde kötü diyilmez gerçekten tam bir sanat adamı onun yaptıklarını her kafa anlamaz .

ne anladın bu deste den peki, benim aklıma hiç bir fikir gelmedi, ki bu adamı takip eden biriyim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

gerekli şeylerde 45 tl imiş, tükenmeden almak lazım anlamadan dinlemeden eleştirenlere 

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalEklerDetayV3&Date=4.1.2011&ArticleID=1035065&CategoryID=41

şu röportajı okumalarını öneririm, sanatçının osmanlıyı tenkit etmek ya da yermek gibi bir amacı olmadığı gibi sadece mevzuyu resmetmek istemiş , ne demişler teşbihte hata olmaz 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

gerekli şeylerde 45 tl imiş, tükenmeden almak lazım anlamadan dinlemeden eleştirenlere 

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalEklerDetayV3&Date=4.1.2011&ArticleID=1035065&CategoryID=41

şu röportajı okumalarını öneririm, sanatçının osmanlıyı tenkit etmek ya da yermek gibi bir amacı olmadığı gibi sadece mevzuyu resmetmek istemiş , ne demişler teşbihte hata olmaz 

tam ben veriyordum bu röportaj linkini hocam :) ancak yargılamadan infazı biliriz..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Nasıl sultanlar ve padişahlar böcekler ile birleşti? 

Osmanlı güzel, ve böcek de güzel. Hem çok güzel. Kanatlar birer mucize gibiler. Osmanlı böceği üstelik, izlemesi bile haz veriyor bana. Yaparken aldığım zevke benzer bir zevk duyuyorum izlerken de. Çok güzeller, böcekler ayrı güzel, osmanlılar ayrı güzel. Enfes zarafette bir gerilim oluşturuyorlar aralarında. Saltanat ve haşerat. Aslında birbirine ne kadar ters imgeler. Bitiştirince ne çıkacak diye merak etmiş olmalıyım. Sonuçta ortaya çıkan imgesel çatışma çok da anlam dolu gibi geldi bana. Tam da benim kurcalamayı seveceğim türden bir önyargı sorgulamasına da kapı aralıyor zihinlerimimzde. Saltanatın zaaflarla dolu fani kudretini düşündürmek ve haşeratın önemsizliğinin derinlerine gömülü estetik görkemle yüzleştirmeye çalışmaktan zevk aldım. Çalışırken hep mutlu oldum, değerli bir iş yapıyormuşum gibi hissettim kendimi.

Bu seride hemen bakıp tanıyabileceğimiz karakterler mi var, yoksa bilmediğimiz isimler mi?

Bütün figürler tamemen hayal ürünü.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

teşbihte hata olmaz deyimini yanlış kullanmışın.teşbihte hata olmamalı anlamında söylenir düzelteyim dedim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

1997-2000 yıllarında manyaklar gibi okuyup takip ettiğim L-manyak ve bahadır baruter.Çizim dünyasında hayal gücüne sınır olmaz.diktatörler ve diktelenenler ile diktatöryel bakanlar çizimlere karşı çıkar.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 3246 Toplam Mesaj: 18