Bahar Şenlikleri İçin Stand Önerisi.
-
Sa muridler,
Bahar şenliklerinde stand açmak istiyorum. Sizce ne satılabilir. Standart şeyleri geçelim çay, kahve, börek vs.
-
dilek balonu olabilir, geçen sene uludağ üni de arkadaşlar baya bi para kaldırmıştı bu işten :)
saybirs tarafından 19/Nis/16 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Yer neresi?
-
kadirozdemir bunu yazdı
Yer neresi?
Zonguldak
-
saybirs bunu yazdı
dilek balonu olabilir, geçen sene uludağ üni de arkadaşlar baya bi para kaldırmıştı bu işten :)
Dilek balonu yasak sanırım hocam.
-
Ben tantuni standı kurmuştum. bunun yanı sıra büyük bi mangal hazırla uzunlamasına sucuk ekmek sat deli gibi gider. Su bas bol bol dolaba. Sana gelip sabit fiyat uygulayacaz şu şu ürünleri şu fiyattan aşağı satmayacaz diyeceklerdir. He de geç sonra bildiğin fiyattan sat, çünkü onlarda bildiği fiyattan satacaklar.
Edit: Paketlenmiş erik te satabilirsin. Çekirdek vs.
Yok yemek işine girmem dersende takı toka standı aç
sezginari tarafından 19/Nis/16 13:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Sıcak su = çay , neskahve
Buz dolabı = soğuk su , koko kola , didi,
Ekmek arası şeyler.
Sermaye yoksa dolap vs .
Ciğ köfte ayran .
-
samaccc bunu yazdı
Sıcak su = çay , neskahve
Buz dolabı = soğuk su , koko kola , didi,
Ekmek arası şeyler.
Sermaye yoksa dolap vs .
Ciğ köfte ayran .
Elektrik ücretsiz ama teçhizat yok onu sağlayacak. Ama börek misföy fırınla yapılabilir.
-
ben de bir fikir vereyim diye konuya girdim ama farkettim ki hic bahar senliklerine katilmamisim :) o kadar universite okuyup da ne oldugu hakkinda fikrin olmamasi ne kadar aci bir durum :)
-
Bizde yiyecek olarak meyve ve cubukta patates en cok giden seylerdir hep. Degisik olsun diyorsan bence kostum kiralayabilirsin (biyik sapka pelerin asa..) fotograf ceksinler. Iki de hamster tavsan getiririr kahve fincaninin icine koyarsan tam instagramlik onun bos kalmaz.
izzmarit tarafından 19/Nis/16 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
haşlanmış mısır, takı kolye