Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği‘Nde Okuyan Müridler
-
HolyOne bunu yazdı
Bachcesehir Bilg mühden mezunum.
7 senede okul sonunculuğuyla bitirdim, okulda tanıdığım herkezden sağlam kariyer yaptm aq
anlaşıldı abi sağolasın :)
-
HolyOne bunu yazdı
7 senede okul sonunculuğuyla bitirdim, okulda tanıdığım herkezden sağlam kariyer yaptm aq
7 sene mi şaka gibi valla dönem uzadıgı zaman yine yıllık harç parası yatıyormu özel üniversite oldugu için 10.000 TL falan.
-
Burayı bende tercihlere ekledim. Nasıldır eğitimi ? Burslar ne durumdadır. Herhangi birşeye göre kesilir mi ?
-
Yatior tabi, kira fln da yatiyordu dolayisiyla=)
Ya aslında eğitim kötü değil ben bilgisayar olmayan derslerde sorun yaşiodum bilgisayar dersleri A ydı
-
HolyOne bunu yazdı
Senin gibi bilge bir kişiliğe yakıştıramadım şeyh :|
-
The_Cure bunu yazdı
Memnun musunuz?
Bölümün avantajları nelerdir?
İş imkanları nasıl?
Tam Burslunun imkanları ve durumları iyi mi?
Bahçeşehir Üniversitesi nasıl?
Yerleşke nasıl?
Tuvaletleri güzel mi :D
arkadaşım sen daha dün diş hekşimliği ve tıp fakültesi kontenjanlarını araştırmıyor muydun? Ne çabuk yazılım mühendisliğine dönüş yaptın? İkisi farklı yetenek alanları sen önce ne olmak istediğine karar vermelisin. Hocalarına bok atmdan önce kendini iyi tanı.
-
kuytul bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
Memnun musunuz?
Bölümün avantajları nelerdir?
İş imkanları nasıl?
Tam Burslunun imkanları ve durumları iyi mi?
Bahçeşehir Üniversitesi nasıl?
Yerleşke nasıl?
Tuvaletleri güzel mi :D
arkadaşım sen daha dün diş hekşimliği ve tıp fakültesi kontenjanlarını araştırmıyor muydun? Ne çabuk yazılım mühendisliğine dönüş yaptın? İkisi farklı yetenek alanları sen önce ne olmak istediğine karar vermelisin. Hocalarına bok atmdan önce kendini iyi tanı.
hocam önceki mesajları okumamışsın anlaşılan.
Sadece bilmek istiyorum.
Ek olarak hocalara da bok atmıyorum gerçekten öyleler. Diş ile tıp arasında da yapıyorlar bunu. Adama dedim hocam Van'da tıp okuyacağıma İstanbulda diş okurum daha iyi diyorum. Vana gideceksin tıp okuyacaksın diyor. Aşırı bi tıp furyası var.
-
Sana ücretsiz birkaç site önereceğim. Öncelikle kendini tanıyıp özelliklerine uygun mesleği belirlemelisin. Daha sonra önceliklerine göre meslekleri tercih listende sıralayabilirsin.
www.parlakbirgelecek.com (üye olup kişilik testi uygulayabilirsin - aynı zamanda üniversiteler hakkında samimi yorumlar var)
http://mbs.meb.gov.tr (üye olup kendimizi tanıyalım bölümünden yetenek,ilgi,değer testlerini çözebilirsin.)
www.universitelianlatsin.com (üniversiteler hakkında samimi yorumlar var)
-
HolyOne bunu yazdı
Yatior tabi, kira fln da yatiyordu dolayisiyla=)
Ya aslında eğitim kötü değil ben bilgisayar olmayan derslerde sorun yaşiodum bilgisayar dersleri A ydı
7 sene + 10.000 TL den 70.000 yapar güzel para ama 70.000 1 yılda çıkartmışsındır sen.