Bakalım Tahribat Kaç Programlama Dili Biliyor?
-
html,css,php az biraz c+
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
ya şu asm ye bir türlü yemiyor nedense zor gibi duruyor, kafamda oluşturup başlayamadım.Okulda seve seve öğretecekler.Asm bilenlerden taktik alalım :D
-----------------------------Hocam, eger bi proje fln yoksa, yani ogrenirken ve ogrendikten sonra ara ara kullanmazsan zaten bir sure sonra unutursun. Ama bi goz atmakta, asagı yukarı neye benzedigini bilmekte, o amacla tırmalamakta fayda var tabiki.
-
zumsuk bunu yazdı:
ya şu asm ye bir türlü yemiyor nedense zor gibi duruyor, kafamda oluşturup başlayamadım.Okulda seve seve öğretecekler.Asm bilenlerden taktik alalım :D
-----------------------------Derimlemesine inmeyi pek düşünmedim ama başlangıç seviyesi kolaydı :p
-
Branxian bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Derimlemesine inmeyi pek düşünmedim ama başlangıç seviyesi kolaydı :p
-----------------------------Kaynak olarak bu site harikadır; http://www.arl.wustl.edu/~lockwood/class/cs306/books/artofasm/toc.html
-
blue_dream bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Kaynak olarak bu site harikadır; http://www.arl.wustl.edu/~lockwood/class/cs306/books/artofasm/toc.html
-----------------------------Yok hocam sağol. bana verdiysen PLC'den memnunum.
Ortaya attıysan eyvallah :)
-
ortaya attım hocam, didiklesin isteyen :)
-
asp,php,cgi.xml,ajax,html,xhtml,flash,sql ve tabikide silver :) .net yetecek kadar
-
html, visual basic, asp (başlangıç), php ( başlangıç). idare ediyoruz işimizi görüyor şimdilik :)
-
Php - iyi
Asp - iyi
Visual basic - iyi gibi
Delphi - iyi gibi
Oracle - Orta
Perl - Orda
Html, css, flash, autocad - iyi -
asp
php
html
css