Bakan Açıkladı Sigara 9 Tl Olucak
-
Sen tut boyboy reklamını yap senelerce hiç bi denetleme yapma sik kadar çocuğa sigara satılmasına müsade et ondan sonra çok içiliyomuşmuş şeymiş..
sonra yok tvde yasak kapalı alanda yasak zam vs.. şak diye kesmeye kalkıncada yemiyo işte..
ehliyet kursuna gidiyorum 3 tane dershane var 1 i trafik 1 i ilkyardım 1 i motor.. motor sınıfı sigara odası olarak kullanılıyor..
kağıt 5 lira ya winston light gözüyle bakıyorum.. keşke hiç nikotinin ne bok olduğunu anlamasaydım tatmasaydım içmeseydim ama...
-
sen ; emret komutanım
baban sigara içiyormu ; içmiyor komutanım
içecek...
bu bakan bugün nişanlanmış iyi nişanlanmalar..bi gün millet nişanı tam ortadan size doğrultacak.
ekonomi nin bakanı ülkenin krizdeki durumuyla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor. sigarayla ilgili açıklama yapıyor.milletimize zam yapa yapa ümüğünü erittiniz...birazcık vicdan yok mu sizde bu sigara boş iş...uyutma politikası.gerçeklerden kaçış
-
lan aq bn içmiorm ama karşıym işe bak walla
-
1 paket içene kadar yarım paket içerim
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1097833065938&ref=nf
-
Göremediysen gece sersemliğime verin ama bakan sadace zam gelebileceğini açıklamış verdiğiniz habere göre. Başlıktaki gibi; sigaranın 8.5-9 tl olacağını ise MHP milletvekili akçay iddia etmiş. İlk başta onun bi düzeltilmesi gerekiyor sanırım.
Burada tartışan insanların birçoğu, gözlemlediğim üzere, sigara tiryakiliğinden ve hükümetin bu yolla buna çözüm bulacağından veya yapamayacağından bahsetmiş. Burda esas tartışılan ticari bi meta olan sigaranın yararları/zararları mı yoksa üzerinde tartışılan zam mıdır ona karar vermek lazım.
Madem sigara zararlı ve tüketilmemesi gereken bir meta; yasaklanması gereklidir. Şayet yasaklanmıyorsa bu yolla caydırmak iki yüzlülüktür ve suça ortaklıktır. Eğer esas amaç tiryaki kişiler üzerinden yüksek vergi primi kazanmaksa bu da çıkarcılıktır, sigara şirketleriyle ortaklıktır. Kısacası içinde bulunulan durumda devlet ve dolayısıyla hükümet fırsatçı tüccar pozisyonundadır.
-
VİCUDUMUZU
Sigara Kirletir :;
Alkol Temizler
alkol e devam sigaraya selam isterse 150 ytl olsun hiç bir işe yaramayan ot parçasını ne yapayım ben ?
boku bokuna başlanıyor bokubokuna içiliyor... kalsın...
-
Hayatımda sigarayı ağzına sürmemiş biri olarak bana bile yuh dedirten açıklamadır. 10tl yapmazsanız adisiniz diyorum. Milletin 3 kuruşluk zevkine limon sıktılar. Sanki milletin sağlığını çok önemsiyorlarmış gibi önce dumansız hava sahası dediler. Baktılar önüne geçilmiyor şimdi zamı köklüyorlar. Sen dumansız hava sahası istiyorsan öncelikle oy uğruna millete bedava verdiğin skindirik kömürleri dağıtmayı bırakacaksın. Millet ne nefes alabiliyor,ne geceleri dışarı çıkabiliyor nede dışarı çamaşır asabiliyor. Milletin keyif aldığı unsurları bir bir baltalayın bakalım sonunuz ne olacak. Sigarayı yasaklayın, alkolü yasaklayın,medyaya sansür getirin, siteleri kapatın... Demokrasi (!) anlayışınız neyi gerektiriyorsa yapmaya devam edin.
-
bi bu kalmisti maltepe falan icez artik herhalde
-
Demedi deme ibrahim :) bunlar yakında yasa çıkartır özel izin alana kapalı alanda içirtirler :)
-
ee talep olursa fiyat artar. Basit mantık. Ben toptancıya gidiyorum 10 kutu alayım beni uzun süre idare eder