Bakan Oğlu Nasıl Yolsuzluk Yapabilir?
-
Allah belalarını versin alayının.
Millet fakir fukara kaldı, bunlar ceplerini doldurdu. Bir de din iman diye diye geldiler, ulan sizde hiç mi Allah korkusu yok ?
Ben kul hakkı yememek, kimsenin emeği üstüme gelmesin diye benden fazla gitsin ama başkasının parası fazla gelmesin diyorum.
Bu puştlara bak bir de. Allah belanızı versin inşallah.
-
cuneyd bunu yazdı
Allah belalarını versin alayının.
Millet fakir fukara kaldı, bunlar ceplerini doldurdu. Bir de din iman diye diye geldiler, ulan sizde hiç mi Allah korkusu yok ?
Ben kul hakkı yememek, kimsenin emeği üstüme gelmesin diye benden fazla gitsin ama başkasının parası fazla gelmesin diyorum.
Bu puştlara bak bir de. Allah belanızı versin inşallah.
milletimizin saflığını kullanıyor hocam adamlar. millet olarak bu siyasetçilere en hassas nokatımızı öğrettik. yıllarca vurdular o nokatmızdan, bi o kadar daha vurmaya devam edecekler bak gör sen..
sadece bizim oç siyasetçiler değil tee dünyanın öbür ucundaki siyasetçiler bile öğrendi bizim hassas noktamızı.
bizim siyasetçiler oç olduğu kadar da gerizekalı. hem de gerizekalının önde gideni. ulan hadi ülkeyi soyuyorsun şerefsizin evladı dış mihraklara ne bok yemeye duyuruyosun oturduğun yerden ??
bu sefer yabancılar gelip bizim ülkeyi soyamıyor bari kendi çıkarımız doğrutusunda kullanalım bunların dnini diyor. fitne fesat çıkarıyor, bölücülük çıkarıyor kısaca kalenin kapılarını ağzına kadar açmışız abi gelin ne yapıyosanız yapın demişiz.
al bak bu kale bu kapılar, içeri girmek serbest kimse "sen kimsin hemşerim" demiyor. al bak bunlar da toplumun konsoluna yazacağın hileler: "din, iman, kuran". yaz hileleri istediğin kadar oyna milletle.
neydik ne olduk be..
-
çok değil 1 sene önce sıraya dizilmiş polislerin karşısında teşhis yapıyorlardı.