Bakanlıktan Yeni Bir Skandal
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
yanlışlık olmuştur basımı yapan angutun hatası fakat talim terbiye kurulundakiler uyuyor galiba neticede hataymış düzeltilecekmiş olmasaydı iyi olurdu fakat olmuş. hele hele haber internethaberden alıntı ki başlığa dikkat kesilebilirsiniz "bakanlıktan sevr'e onay" böle şey olmaz partizanlık yapmayın.
internethaberi inan hiç sevmiyorum,tek güzel yanı var oda haberlerinin sürekli güncel olması.en çabuk o veriyo haberleri.internethaberle ilgili bilinen en açık şeyse akpye yakın oldugudur.akp düşmanı yazılar yazdığında çok rahat biçimde silerler,arada bir böyle bi haber yapmışlar ben de şaşırdım.ama internethaber partizanlık yaparsa akpninkini yapar emin ol.yazarlarından,geçmiş haberlerine kadar bak ne demek istediğimi anlarsın -
AntiOksidan bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Yapılanın büyük bir hata olduğunu ve en kısa zamanda ellerinden geldiğince düzelticeklerini söylemiş yayın evi.Helal olsun!Daha ne ? Çünkü bakan AKP li. Vurun kahpeye ak!
okullar açılalı 4-5 ay olmuş ve yeni farkına varılmış?
bakan kim,mili eğitim kimin elinde?dsp,mhp,dtp,chp?
baskıyı yapan yayınvi,kontrol etmeyen kim?dsp,mhp,dtp,chp,tkp,ip?
düzelticeklerini söylemiş helal olsun.gerçekten helal olsun.
Bu kadar partizanlık yapanlara,"bu adam din diyo haklıdır" her zaman arkasındayız diyen kör gözlere,yapmışlarsa doğru yapmışlardır diyen zihniyete vurun,vurun kahpelere!
-----------------------------haklısın anti, kahpeyse vurucaz tabi, vurun lan vurun, kahpe bizannsss kahpe aqppppp
-
Ya şimdi cok merak edıyorum bu herfıler ne zaman "bız muslumanız domalın lan" dıyecek sızde ne zaman domalacaksınız? gecen gun murıdın bırı cıkmıs "bu ulkeyı adam gıbı yonetsınde yedıklerı ona helal olur" dıyor. bunu dıyebılecek kadar dıyebılecek kadar bılıncınızmı yıtırdınız? Savunurken adam hacı dıyorsunuz a.q. gozumun onunde vergı kacırıp naylon fatura duzenlıyor. ona haram degıl yanı!dun bır arkadas konu acmıstı bır vıdeo vardı sayın rte efendı bazı sahsıyetlerın dızını dıbındeyken konu sabahtan aksama kadar durdu neden 1 tanenız cıkıp savunma yapmadı okadarda laf saymıstım
http://www.youtube.com/watch?v=KQIZ7aLqzGc alın abı adamların dusuncesı baska lafa gerek yok... -
antioksidan saçmalama!
adamların öyle bi niyeti olsa namaz kılmazlar.
töbe töbee sen tayyipten bahsederken salavat da getirmiondur :|
-
gelmişini geçmişi geleceğini gideceğini eciğini cücüğünü diye başlıyacam şimdi yaa adi satılık herifler
-
benim anlamadığım nokta (yorumlarda baktım,kimsenin dikkatini çekmemiş) bu nasıl bir karışıklık ya :S yani o harita oraya nasıl geldi ? özellikle çizilmişte koyulmuş işte. bariz belli. ama dua edin o ufacık alanı da bırakmışlar bize :) onu da almadıklarına dua edin. bunlardan beklenir !!
-
artık bir yerleden Allah rızası için ses verseler diyorum.Eger olmazsa yazmaya elim varmıyor, o küçücük yerde kalmayacak.Alayının aq.Ben Türk'üm kardesim.Gönlüm razı degil bu namertlerin at kosturmalarına.Savaş çıkacak evet bunu biliyorum.Bu cografya her 100 yılda bir kan ister.Bu vatan daha ne kadar dayanacak.Bu millet ne kadar dayanacak.İliğimizi sömürüyorlar...Allah bana nasip etsin içimizdeki hainleri ellerimle boğmayı.Aferin.Bi ordumuz kaldı.Onunda Aqmadıgınz kaldı.Artık omu sizin siz mi onun a... once koyarsınız görecez.2. dedigim olursa;buyrun cenaze namazına :( Bu haber gercekten dogruysa;harbiden çok sinirlendim.Hepsinin bedeli var.
-
yawuz bunu yazdı:
bilmeyerek olmuştur
Kesinlikle bilerek olmamıştır eminim ondan.Hay a.q. sucukları be. -
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Yapılanın büyük bir hata olduğunu ve en kısa zamanda ellerinden geldiğince düzelticeklerini söylemiş yayın evi.Helal olsun!Daha ne ? Çünkü bakan AKP li. Vurun kahpeye ak!
bende bişi dicektimde sana gerek kalmadı :D yemişin banı AB ye girince Türkiye geri gelirsin artık :| bu haritayıda onların lehine utanmadan savunmaya kalktınya başkada bişi demiyorum sana. beyninin kapasitesini tahmin edebiliyorum saten :) -
allah rızası için akp ye oy wermeyin deseq yerlermi? yada teayyip amca allah rızası için ülkeyi satma deseq?? ha doruya baş dinsiz o zaten.. bence allah rızası için saa sole 50-60 mail atıp 40 takla atan aynı anda 3 kulhu bi elham okuyan halkım ''allah rızası için akp ye oy wermeyin'' kampanyasına cok ii rehabet verir :D bence bunu bi değerlendirelim..
bu olayada anca gülüorm gülünç bişe.. gözünüzün önnde sewri tekrar canlandırırız haberiniz bile olmaz diolar işte.. hala nasıl buna yanlıslık işte.. die bakabiliosnuz sasırorm size.. gercekden