Bakar Mısınız ? Yan Değil Düz Bakın :)
-
evet beyler yukardaki adresi bi gözatın bakalım.
1- Bu site gerçekmi ?
2- Bu işle ilgili aranızda yapan var mı ?
3- bana davet geldi ve toplantıya çağırdılar. bana pek inandırıcı gelmediği için gitmedim ve Türkiye'de mafyaların çok olduğu il AFYON olduğu için gitmedim :D (bunuda tanıdık bir mafya söyledi bana yani Türkiyede mafyaların olduğu il afyon diyor ve orda şirketini batırıpta terk edenler var şirketini mafyaya kaptıranlar var onlarda söyledi)
4- yukardaki sitede anlatılanlar MLM sistemi ile çalışıyormuş.
5- Bu konu hakkında bilginiz varsa yazın veya yorumlarınızı ekleyin bakalım.
6- Reklam kokan bişeyse adminlerden özür dilerim :)
7- Teşekkürler :)
-
para mara kazanaman bundan öle olsa ben çoktan kazanmaya başlamıştım:Pp amma velakin dediğin gibi afyon un cigarası ve mafyası meşhurdur :D
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------
para mara kazanaman bundan öle olsa ben çoktan kazanmaya başlamıştım:Pp amma velakin dediğin gibi afyon un cigarası ve mafyası meşhurdur :D
-----------------------------
KatıLıom -
okadar başarılıymışda mynet demi site yapmış :)
-
yaw bunlar fasa fiso bir ara sadet zinciri vardı
hatırlarmısınız bunu benzer
-
Gönderdikleri mail aynen bu. 4-5 adresten denedim
Sn........... Sirketimizin calisma ve egitim sistemi cok farkli. Yuzyilin enbuyuk endustrisi olan"WELLNESS" cercevesinde musterilerimize ve calisanlarimiza yonelik farkli egitimlerimiz var. Ogrenebilir ve ogretebilir olmaniz size simdilik yabanci olan bu saglik, beslenme,iyi gorunme endustrisinde ilerlemenize sebebiyet verecek en buyuk faktordur. Mevcut isinize zarar vermeden, yuzyilin en buyuk endustrisi "Wellness" da dunya devi olan uluslararasi sirketin Turkiye'deki coskulu buyumesinde bizimle beraber dilediginiz zamanlar parttime calisarak yuksek ek gelir , fulltime calisarak cok ciddi gelirler ve uluslararasi kariyer elde edebilirsiniz. Ilginizin devami halinde size yardimci olmaktan mutluluk duyacagiz. Ikinci adimda sirket ve sistem hakkinda gorsel olarak bilgileneceginiz bolgenizdeki bir toplantiya yonlendirecegiz sizi.Toplantimizda calisma sistemimizi ve isleyisi gordukten sonra nasil calisacagimiza sizinle beraber karar verecegiz. Katilmak isterseniz,kisa ozgecmis,bulundugunuz il ve bir irtibat telefonu ile bu maili reply; yapip bilgilendirin ki misafirim olarak yerinizi rezerve edeyim. iyi gunler dilerim. www.basaritreni.com başarılar diler bayram kar 0532 353 10 27 basaritreni@hotmail.com basaritreni
kesin yalan bu bizi oralara kadar götürüp organ larımızı çalar bunlar :P
-
Gene şu herballife muhabbeti mi acaba?Yeter milleti kandırdıkları,sahtekar herifler
-
Bi zamanlar Titanlar muhabbetide vardı aynı o muhabbete benziyor buda...
-
Mesaj karatahta tarafindan 16 Nisan 2007 (Pazartesi) tarihinde yazildi. Gene şu herballife muhabbeti mi acaba?Yeter milleti kandırdıkları,sahtekar herifler ---------------------evet abi sanırım onlar adamlar tam üç kagıtcı:) iki yıl once arkadaşla bunların Bir toplantısı vardı oraa gittik:)Toplantıda gülmekten altımıza sıcacaktık:D 4,5 tane adam tutmuşlar herbalife ile zengin oldum herbalife sayesinde artık yırtık don giymiyorum herbalife sayesinde tatil yapabiliyorum...vesayre vesayre -
BAk abicim adamlar ciddi olsa bir kere mail adresleri @hotmail.com uzantılı olmazdı :D Buradan adamları n boş olduklşarını diebilirm :D
ManiakRhifat
kesin yalan bu bizi oralara kadar götürüp organ larımızı çalar bunlar :P
----------------------
organ mafyasıdır yani galiba:D
-
Arkadaslar para kazanmak istiyorsaniz okuyun=calisin..
Bu cok basit bir uygulama, neden zor geliyor insanlara anlayamiyorum.... gerci ben okula bayadir gitmedim bu aralar :d ))))))))))))